PERGHH NORISH KARMAN SKANDAL DENGAN SUAMI SAHABAT SENDIRI unknown hits  

PERGHH NORISH KARMAN SKANDAL DENGAN SUAMI SAHABAT SENDIRI

Oh Norish Karman kalau betul gossip yang di bawakan dalam Berita Harian hujung minggu lalu memang tidak akan berkesudahan drama dalam kehidupan aktress ini Wartawan Berita Harian Raja Nurfatimah Mawar menulis yang beliau menerima khabar berkaitan No

Teruskan Membaca..



anjing yang garang itu lebih baik daripada sahabat yang..

ajaklah sahabat kita berbuat kebaikan tidak kira mereka..

sahabat sering menjadi musuh oleh itu berhati hatilah m..

seorang sahabat adalah yang dapat mendengarkan lagu did..

seludup mercun tiga sahabat ditahan

jangan biarkan daku hanyut duhai sahabat

sahabat nabi saw yang masih hidup sehingga kini

dua sahabat

loyar buruk seorang sahabat

update terkini gaza oleh sahabat al aqsha

luhurnya hati seorang sahabat

sahabat rasulullah yang masih hidup

sahabat nabi saw yang masih hidup sampai sekarang

kau yang selamanya sahabat

2 sahabat dipenjara 40 hari curi telefon bimbit

terhad panduan dapat kerja kerajaan atau swasta untuk s..

org yg mnunjukkan kebaikan pada anda itu adlh sahabat y..

sahabat abadi kenangan bersama penumpang mh17 dalam ben..

sahabat yang bebal lebih merbahaya daripada musuh yang ..

cabaran sahabat karib berlainan jantina

ingatan ikhlas daripada sahabat insyirah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 335
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,365

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,285
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • eclectic chicago loft wedding

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)