PERGHH NORISH KARMAN SKANDAL DENGAN SUAMI SAHABAT SENDIRI unknown hits  

PERGHH NORISH KARMAN SKANDAL DENGAN SUAMI SAHABAT SENDIRI

Oh Norish Karman kalau betul gossip yang di bawakan dalam Berita Harian hujung minggu lalu memang tidak akan berkesudahan drama dalam kehidupan aktress ini Wartawan Berita Harian Raja Nurfatimah Mawar menulis yang beliau menerima khabar berkaitan No

Teruskan Membaca..



suami isteri pontianak suka makan darah sendiri

video isteri naik angin b0gelkan skandal suami di khala..

video isteri tumbuk tendang bogel skandal suami di temp..

norish karman temui cinta sejati

norish karman sudah ada kekasih baru

sahabat yang tidak jujur ibarat dapur yang berhampiran ..

sahabat yang bebal lebih merbahaya daripada musuh yang ..

kenali 10 sahabat yang dijanjikan syurga

seorang sahabat adalah yang dapat mendengarkan lagu did..

sahabat yang beriman ibarat mentari yang menyinar mutia..

4 sahabat dah balik tinggal lagi 2

berita sabah terkini polis berkas dua sahabat dipercaya..

berita sabah terkini polis berkas dua sahabat dipercaya..

selamat hari raya maaf zahir batin sahabat pm semua

10 sahabat yang dijamin syurga

sahabat yang baik

ajaklah sahabat kita berbuat kebaikan tidak kira mereka..

video sahabat nabi saw yang masih hidup subhanallah

seronok bila jumpa sahabat lama

sahabat sering menjadi musuh oleh itu berhati hatilah m..

bicara sahabat yang jujur lebih besar harganya daripada..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 505
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 6,446

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 815,689
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 279
  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • isu hina melayu jawa di fb
  • menarik foto lawak giler vol 546
  • senarai pemenang anugerah lawak warna 2014
  • kisah sumaiyah binti khaiyat
  • panas berapi luahan hati anak jati pengkala..
  • penceroboh lompat pagar white house
  • bakal kembali beraksi katanya
  • perwakilan pas aminkan doa celaka mat sabu
  • testimoni ambil esp gastrik tiada lagi
  • jadual atlet malaysia hari ini sukan asia i..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • takde idea buat entri buat entri lucah
  • blog spammers sudah bijak
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)