KAPAL PESIAR PRIBADI TERMAHAL TERCANGGIH TERMEWAH DAN TERBESAR DI DUNIA unknown hits  

KAPAL PESIAR PRIBADI TERMAHAL TERCANGGIH TERMEWAH DAN TERBESAR DI DUNIA

Roman Abramovich kehilangan gelarnya sebagai pemilik kapal pesiar pribadi terbesar di dunia setelah kapal ini yang luar biasa itu terlihat untuk pertama kalinya 400 million mega yacht yang hanya dikenal sebagai Proyek Azzam akan ukuran mengejut

Teruskan Membaca..



lori trak terbesar di dunia

kapal perang terbesar jepun ditemui

dubai cipta burger termahal di dunia

tahukah anda tanah perkuburan islam terbesar di dunia

5 makanan termahal di dunia

kubur dasar laut terbesar didunia dipenuhi ratusan bang..

10 jenis batu berharga termahal dan langka di dunia

10 jenis batu permata termahal dan langka di dunia

makjemah memang menakjubkan 10 kompleks membeli belah t..

10 kapal perang terbesar di dunia

padang pasir bertukar jadi taman tema air terbesar di d..

ular terbesar di dunia bukan anaconda tetapi titanoboa

bilionair microsoft temui kapal perang terbesar jepun

bilionair microsoft jumpa kapal perang terbesar jepun

bilionair microsoft jumpa kapal perang terbesar jepun

bilionair microsoft temui kapal perang terbesar jepun

kapal perang terbesar jepun ditemui

wow 25 buah gambar kapal layar termewah yang pernah dih..

mh370 terus jadi misteri terbesar dalam sejarah penerba..

bangunan istana parlimen terbesar di dunia gambar menar..

fakta menarik serta kemewahan istana terbesar di dunia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 325
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 7,163

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,238
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • akibat cinta terlarang mayat pasangan kekas..
  • kereta bwm i8 bernilai rm1 4 juta hadiah bu..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • wang bukanlah segalanya
  • islam itu indah
  • tips nak jadi hotstufff
  • jenis jenis jerawat
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kahwin muda girls only
  • taman di dalam shoping mall
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)