CARA UNTUK PRINT SCREEN DENGAN MUDAH unknown hits  

CARA UNTUK PRINT SCREEN DENGAN MUDAH

Hari saya nak ajar macam mana nak print screen atau 039 screen capture 039 dengan mudah Kepada yang dah tahu boleh tinggalkan entri ini sebab mungkin akan membuang masa anda Anda tidak perlu untuk tekan 039 PrtSc 039 dan paste dekat Paint Snipping Tool Ia

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 493
Widget Aktif : 3,940
Banner Aktif : 6,810

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 957,097
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • 5 gambar aksi hangat hetty sarlene bersama ..
  • punca harimau malaya longlai 20 minit terak..
  • dyana sofea tayang paha mai la tengok banya..
  • pasti anda tidak pecaya gambar ini bukanlah..
  • mlm2014 peserta seakan tidak bersedia
  • restoran nasi vanggey shah alam seksyen 19
  • pengakuan gadis 18 tahun dipakai bapa sendi..
  • surat murid 9 tahun kepada guru yang luar b..
  • pemain thailand jersi nombor 7 jadi kegilaa..
  • goal interesting facts of malaysia football..
  • suka suki di seminar buat duit dengan affil..
  • aff suzuki cup 2014 final 1st leg thailand ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kurang ajaran tak sesat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • sketsa cinta awak dan saya
  • super duper cute
  • monolog rasa
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • cinta vs materialistik
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • neslopanas.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • manjungcorner.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)