CARA UNTUK PRINT SCREEN DENGAN MUDAH unknown hits  

CARA UNTUK PRINT SCREEN DENGAN MUDAH

Hari saya nak ajar macam mana nak print screen atau 039 screen capture 039 dengan mudah Kepada yang dah tahu boleh tinggalkan entri ini sebab mungkin akan membuang masa anda Anda tidak perlu untuk tekan 039 PrtSc 039 dan paste dekat Paint Snipping Tool Ia

Teruskan Membaca..



tips dan petua mudah hamil mengikut cara islam

video cara mudah buat roti

cara simpan video anak anak dengan mudah

cara merangsang dan pikat suami paling mudah dan terbai..

part 1 cara mudah miliki bentuk badan yang menawan

part 2 cara mudah miliki bentuk badan yang menawan

tips 3 cara mudah mendapat klimak suami isteri diranjan..

cara mudah buka akaun pelaburan saham

cara mudah membahagikan hard disk local disk c

cara mudah dari ukm ke subang airport

cara mandi wajib dengan betul

cara mudah ransang minda bayi

tutorial pasang lagu dalam blog cara mudah dan comel

cara bersedekah paling mudah tanpa modal

cara mudah mengenali jodoh kita

5 cara untuk kurus dengan mudah

tips mudah hamil 6 cara cepat hamil dan tingkatkan kesu..

perodua jawab fitnah gandar belakang myvi dan alza muda..

cara paling mudah jika anda ingin bersedekah

saya tak ambil jalan mudah

isu gadar belakang myvi dan alza mudah tercabut perodua..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 676
Widget Aktif : 4,005
Banner Aktif : 6,540

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,103
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • supermummy - miza harun
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • wang bukanlah segalanya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips balik kampung dengan selamat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)