KERENAH ISTERI MATYO GELAR ANNUAR MUSA ANJING unknown hits  

KERENAH ISTERI MATYO GELAR ANNUAR MUSA ANJING

Isteri kepada penyerang sensasi negara matyo telah mengupdate status facebooknya dengan menggelarkan tan sri annuar musa sebagai anjing Isteri matyo ni menggunakan nama shahrul aisya dalam facebook Kenyataan beliau sedikit sebanyak akan meninggalkan tangg

Teruskan Membaca..



polis akan tangkap pengguna twitter gelar ketua sebagai..

piya ucap tahniah kepada annuar musa peminat kurang set..

awang selamat gelar anwar raja nepotisme kerana berkera..

dua pengguna twitter gelar ketua polis anjing bn

anjing setia temani mayat tuannya di kluang

anjing setia temani mayat tuannya di kluang

mengenal musa bocah 5 tahun yang hafal quran 29 juz

daging anjing kesayangan teman wanita jadi hidangan

kejam lelaki ini mandikan anjing dalam mesin basuh

memasak anjing kesayangan teman wanita untuk sajian

ditinggalkan pemiliknya anjing ini setia menunggu tuann..

menarik anjing pecah rekod dunia berlari guna 2 kaki te..

lagi lelaki kejam mandikan anjing dalam mesin basuh

pemilik facebook tuduh ustaz mohd lotfi anjing dap

cerita sebenar wanita bertudung bergambar dengan seekor..

abang kandung nabi musa

jihan musa anggap rawatan pembedahan muka membazir

jihan musa anggap rawatan pembedahan muka membazir

wajah asli jihan musa

royalti minyak pemimpin bn sabah tidak perlu melalak mu..

allah jadikan krisis mb selangor untuk kita kenal siapa..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 547
Widget Aktif : 3,973
Banner Aktif : 6,429

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 810,439
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • shila amzah bikin panas dengan media melayu..
  • inilah punca budak 11 tahun yang meninggal ..
  • menangkap pencuri solat
  • agak lambat pas sedar siapa itu mat sabu
  • ini dia bukti bn tak buat apa apa di dun pe..
  • 3859 chiffon cardigan
  • menarik foto lawak giler vol 540
  • video cubaan menyamun rakam guna gopro
  • abdul manaf mamat sedia pikul cabaran
  • susah senang perjalanan syarikat toyota
  • kenapa akhlak gadis sekarang makin rosak
  • tarikh anak bulan raya haji 2014

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • untungnya insan bergelar wanita
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com




  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)