HOT ISTERI MAT YO MEROYAN GELARKAN ANUAR MUSA ANJING unknown hits  

HOT ISTERI MAT YO MEROYAN GELARKAN ANUAR MUSA ANJING

Laser sungguh mulut bini Mat Yo GPB yakin peminat2 Kelantan confirm berang punya kalau Presiden KAFA mereka Tan Sri Anuar Musa digelarkan anjing Memang melampau la dan tidak profesional langsung Bagi GPB kita harus lihat balik kepada pros

Teruskan Membaca..



video mat sabu dan penyokong meroyan ketika ditahan pol..

dapigs meroyan pasma cai berguling atas jalan

mahfuz meroyan tmi buat fitnah

undur rosmah undur hadi awang melalak la puak pkr macam..

mursyidul am keluar fatwa pasma cai meroyan

kalau pemimpin umno dengar ni pasti meroyan sakan

apa pompuan ni nak sebenarnya meroyan semacam je lepas ..

apa pompuan ni nak sebenarnya meroyan semacam je lepas ..

wak doyok meroyan keranan dikecam peminat isu komen pun..

emma maembong meroyan semacam je lepas putus cinta

meroyan lagi la mak janda tu dibuatnya

rahsia si rafizi meroyan terbongkar

nak meroyan menda jadahnya lagi mak janda ni

hadi awang meroyan lagi

mak janda meroyan papa digelar banduan diraja

ketua hakim negara bikin si ketum meroyan

ribuan penyokong anwar meroyan di luar dewan tak dapat ..

hah kan husam dah meroyan

meroyan lagi la pasma cai dibuatnya

rafizi meroyan najib lebih baik dari si ketum

husam meroyan serang pas kelantan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 504
Widget Aktif : 3,958
Banner Aktif : 7,222

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,110,553
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • omg christina aguilera terkencing di pentas
  • panas bila ustaz kena sound dengan rakyat b..
  • hutang dalam kehidupan
  • dah berumur belum terbuka hati nak pakai tu..
  • lagi curi rakam seorang awek yang tidur len..
  • 7 gambar baby bump erin malek sudah kelihat..
  • ingkarjemputan gambar majlis perkahwinan an..
  • emma maembong sindir siapa
  • pak haji nafi tumbuk 3 gadis myvi dan dedah..
  • paul walker meninggal dunia atas kecuaian t..
  • rakaman akhir dalam pesawat germanwings ter..
  • harga baharu perodua myvi alza axia selepas..

  • wajib baca :

  • kepentingan makan malam secara sihat
  • puisi terakhir imam syafie
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • monolog rasa
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com




  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)