ISTERI MAT YO GELAR ANUAR MUSA ANJING unknown hits  

ISTERI MAT YO GELAR ANUAR MUSA ANJING

Melihat kepada keratan FB di atas memang panas situasinya Bagaimana seorang yang bernama Shahrul Aisya yang dikatakan isteri Mat Yo memanggil Presiden Persatuan Bola Sepak Kelantan Kafa Annuar sebagai anjing Nampaknya dia dah merendahkan dirinya de

Teruskan Membaca..



mat yo semakin yakin sathianathan

saya kenal mat yo

mat yo semakin yakin sathianathan

isteri anak tiga curang dicekup di rumah mat bujang

biodata tuan guru haji nik abdul aziz nik mat

kenapa mudah nya dipeluk oleh mat kpop korea ni

kisah sebenar gadis mat salih cantik bertudung bekerja ..

respon kj berkenaan isu gadis melayu dipeluk dicium mat..

respon kj berkenaan isu gadis melayu dipeluk dicium mat..

lunch di rumah mat gebu di sedenak

makan di mat ayam kampung

tuan guru nik aziz nik mat siapa sebenarnya

awek ni perjelas isu peluk cium dengan mat k pop viral ..

tahniah di ucapkan kepada dato sham mat sahat

bongkar adakah yakjuj makjuj itu yahudi israel ustaz fa..

bang mat malu kucing sebut jawatan presiden

gempar perempuan melayu dicabul atas pentas oleh mat kp..

berkunjung ke rumah che mat gebu blogger tiffinbiru di ..

6 gambar emak gadis yang di pelok oleh mat kpop kesal d..

perlu ke peluk mat k pop tu kan

gambar viral aksi posing maut mat sabu di musim banjir




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 190
Widget Aktif : 3,945
Banner Aktif : 7,016

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,017,087
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • kelebihan wanita berpunggung besar yang and..
  • sayu wajah gadis pelajar kpm maut dirempuh ..
  • aksi pasangan remaja bermesra dalam kfc
  • edry kru minta aweera merendah diri dan mov..
  • eksklusif nostalgia kisah cinta dato siti d..
  • fesyen anak gadis melayu masa kini katanya ..
  • beri amaran edry bakal hantar surat peguam ..
  • akhirnya punca sebenar zamani slam ambil da..
  • lobak ni aneh boleh mengejutkan anda
  • makjemah video kira kira 100 penduduk hadir..
  • gambar gambar lama dato siti zamani slam se..
  • gambar selfie ini betul betul buat orang te..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • cinta vs materialistik
  • kisah nabi ismail a s
  • kangkung dan risikonya
  • islam itu indah
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)