MAJLIS KAWIN MEK ZURA THR GEGAR unknown hits  

MAJLIS KAWIN MEK ZURA THR GEGAR

akhirnya kawin jugak si mek zura kembang kuncup kesayangan aku nih muahaha jaa benornya minat giler ngn deejay Thr Gegar yang sorang ni tau sokmo jer dengar Thr semata mata nak dengar kak zura ni berceloteh tetiap petang dengar dia berceloteh tak

Teruskan Membaca..



ganggu majlis kawin anak ds najib boleh cetus perang ba..

pasti ramai terkejut gadis cantik bertudung buat lelaki..

cetak kad kawin kena gst berapa jualan setahun

salleh yaakob kongsi tips untuk lelaki yang mahu kawin ..

lelaki ini nikah dengan mas kawin hafalan quran 30 juzu..

wanita tamak mas kawin nikah 10 lelaki dalam 2 tahun

lelaki terjun danau kerana dipaksa kawin wanita hodoh

kawin

entry bergambar throwback majlis persandingan shuhada d..

sekitar majlis akad nikah anak najib razak nooryana naj..

makjemah majlis akad nikah puteri najib selamat disempu..

3 foto sekitar majlis pernikahan anak pm nooryana najwa..

lelaki ini nikah dengan mas kawin hafalan quran 30 juzu..

solat sunat nikah kawin

wanita tamak mas kawin nikah 10 lelaki dalam 2 tahun

makjemah kerana terlalu rimas ditanya bila hendak kawin..

majlis kawin sepupu

bertemu dengan sahabat sahabat dan kekanda di kenduri k..

sebab sebenar syaiful zero tak jadi kawin

shila amzah kawin senyap

hanya kerana untuk membiayai perubatan kakaknya wanita ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 494
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 7,168

Domain Dibenarkan: 11,139
Jumlah Artikel : 1,107,650
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • gambar sultan johor bersama t ara dapat per..
  • ngeri lelaki maut kepala terbelah dilibas s..
  • gambar sekitar lawatan pm di sebauh
  • video lagi kes buli mangsa ditanggalkan pak..
  • sairah mati dibunuh polis
  • anda pasti terkejut lihat sesuatu yang ganj..
  • imej baru
  • gst krohhh gst pruhh
  • jumpa semula anjing selepas dimasak
  • nabi sulaiman a s mengagih rezeki
  • esok nak pi menoreh
  • 14 perkara lelaki wajib tahu tentang peremp..

  • wajib baca :

  • monolog rasa
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kurang ajaran tak sesat
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • tanda orang sayang dekat kita
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 26 fascinating films about food
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • jiarizaira.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (842)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)