BUAH JAMBU unknown hits  

BUAH JAMBU

Ini nama nya buah buah apa buah jambu jambu apa jambu batu jangan pikir bukan bukan walau pun bentuknya unik sapa makan mesti power agak agaknya lah kan bagaimana cara nak makan

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 383
Widget Aktif : 3,945
Banner Aktif : 6,751

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 922,066
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • anda dilarang menggunakan putik kapas untuk..
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam ..
  • seorang artis wanita bintang popular dipeca..
  • antara wanita islam dan ratu elizabeth
  • chacha maembong perjelas isu bermanja denga..
  • dita von teese datang ke malaysia senyap se..
  • orang perancis cipta pil kentut wangi bak r..
  • pencarian model 2morrow the 2morrow fashion..
  • isteri johan raja lawak selamat melahirkan ..
  • mh370 dimana akan terdampar
  • turunkan berat badan selepas bersalin
  • inilah lauk haramjadah

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • super duper cute
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • hati hati laman web hina islam
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • kepentingan makan malam secara sihat

  • wajib lawat :

  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)