LINGSIR WENGI LAGU UNTUK MEMANGGIL LANGSUIR unknown hits  

LINGSIR WENGI LAGU UNTUK MEMANGGIL LANGSUIR

Lagu LINGSIR WENGI ini merupakan lagu JAWA yang mana dipercayai oleh masyarakat yang merupakan lagu untuk memanggil pontianak KUNTILANAK Langsuir Memang seram giler lah Admin dengar sorang sorang dalam bilik nie kalau yang lemah semangat bek tak yah nak d

Teruskan Membaca..



5 perkara yang jelik pelik sekitar juara lagu ajl29 yan..

respon siti nurhaliza bila ramai tak puas hati lagu apa..

lagu apa khabar joe flizzow sonaone juara ajl29 serius ..

respon siti nurhaliza bila ramai tak puas hati lagu apa..

respon siti nurhaliza apabila ramai tak puas hati lagu ..

chef wan tutup tv kerana qu puteh di anugerah juara lag..

makjemah aweera puji kehebatan caliph buskers bawa lagu..

respon siti nurhaliza apabila ramai tak puas hati lagu ..

caliph buskers bawa lagu mojo menang persembahan terbai..

betul ke lagu dark horse katy perry ciplak lagu nike ar..

lirik lagu kembali aizat

lirik lagu you know liyana fizi

lirik lagu jadilah jadi fatin majidi

lirik lagu al nuraa yang lima yang enam mawi hazama fil..

lirik lagu pasar malam lawa nie geng

lirik lagu iller iller joe flizzow

lirik lagu gelap malam ryan sufiyan

makjemah jawapan kenapa lagu apa khabar juarai ajl29 ma..

kenapa lagu apa khabar juarai ajl29 ini jawapannya

penjelasan siti nurhaliza kontroversi lagu apa khabar j..

lirik lagu kekasih kedua cassandra band




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 544
Widget Aktif : 3,990
Banner Aktif : 6,971

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,023,681
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • awek kantoi melancap dengan family
  • cikgu cantik dapat surat cinta bapa pelajar
  • al fatihah gitaris kumpulan sutera meningga..
  • 15 gambar wajah terkini maria farida yang p..
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • toyota alphard and estima jdm new look
  • fazura suka taufik batisah
  • 12 artis malaysia yang mempunyai pendidikan..
  • mengejutkan dulu pondan yang sangat cun tap..
  • aku tembak kau dengan subramanian
  • suhaila dakwa jimmy shanley tak ambil tahu ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • taman di dalam shoping mall
  • ciri ciri wanita solehah
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • emak abah opah dan atuk
  • kurang ajaran tak sesat
  • tanda tanda kanser payudara
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)