PETUA RAWAT LUKA BERSALIN unknown hits  

PETUA RAWAT LUKA BERSALIN

Bagi ibu ibu yang baru bersalin petua untuk menyembuhkan luka dengan cepat seperti berikut Rebus segenggam daun jambu batu muda sehingga mendidih Apabila suam gunakan air ini untuk mencuci di bahagian sulit Lakukan dua atau tiga kali sehari hingga

Teruskan Membaca..



tips rawat puting luka akibat susukan anak nipple melec..

petua mudah bersalin

petua sembuhkan jahitan lepas bersalin

petua rawat anak demam panas

tolong sakitt melecur petua rawat melecur

empat gambar anggota bomba bantu wanita bersalin dalam ..

pengalaman bersalin anak ke 4

kebaikan set berpantang bersalin shaklee terbaik dan be..

testimoni set bersalin shaklee untuk badan sihat dan ce..

bersalin secara normal atau pembedahan c zer

bomba bantu wanita bersalin dalam kereta

bomba bantu wanita bersalin dalam kereta

rambut gugur selepas bersalin

bomba bantu wanita bersalin dalam kereta di jalan sulam..

persiapan menjelang bersalin

set asas bersalin pembedahan

puisi bukanlah pendapat yang dinyatakan ia adalah lagu ..

menjaga luka episiotomi selepas kelahiran

puisi bukanlah pendapat yang dinyatakan ia adalah lagu ..

video allah melindungi jenazah mujahid syria tidak luka..

episod 1 dah nak bersalin




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 344
Widget Aktif : 3,958
Banner Aktif : 6,369

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,285
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • eclectic chicago loft wedding

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)