SENARAI FINALIS ANUGERAH INDUSTRI MUZIK 2012 unknown hits  

SENARAI FINALIS ANUGERAH INDUSTRI MUZIK 2012

Berikut ialah keputusan dan senarai finalis Anugerah Industri Muzik 2012 AIM 19 yang telah diputuskan pada pertengahan bulan julai lepas Kemuncak dan keputusan pemenang AIM 19 ini akan berlangsung di Stadium Malawati Shah Alam pada tarikh 17 Novemb

Teruskan Membaca..



senarai penuh pencalonan akhir anugerah planet muzik 20..

senarai finalis top 10 liga remaja kreatif 2014 bagi se..

senarai pemenang anugerah lawak warna 2014

senarai pemenang anugerah lawak warna 2014

terkini kot senarai pemenang anugerah lawak warna 2014

senarai pemenang anugerah lawak warna 2014

pencalonan akhir anugerah planet muzik 2014 suntec sing..

romandewi akan menggegarkan industri muzik di sabah

yusof haslam ikon industri hiburan

yusof haslam ikon industri hiburan

cabang muzik yuna

cabang muzik yuna

industri perbankan islam dijangka berkembang

yusof haslam ikon industri hiburan

sarawak cadang libatkan penan dalam industri buluh

sarawak cadang libatkan penan dalam industri buluh

orang sarawak perlu ambil peranan dalam industri minyak..

ptdi kembangkan industri pendukung untuk peningkatan tk..

intermezzo kombinasi muzik segar album mraz

aku dah dalam industri ni 22 tahun dia tu baru setahun ..

menperin industri dirgantara akan dikembangkan dan dili..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 520
Widget Aktif : 4,006
Banner Aktif : 6,461

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 814,318
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • sirius memang parah gadis bertudung litup t..
  • oooo macam ni rupanya perasaan ada adik per..
  • video cara cara hackers godam mesin atm
  • gambar ammar anak che ta bersama bmw berhar..
  • surat terbuka seorang pembaca untuk fynn ja..
  • breaking news ada usaha nak keluarkan pas d..
  • 3 gambar panas hanez suraya pamer peha gebu..
  • kejam si marius anak zirafah berusia 2 tahu..
  • wordless wednesday hari raya korban
  • cara upt berfungsi dan level hcg bagi setia..
  • pelajar maut jatuh dari siling dewan sekola..
  • azmin akan adakan perbincangan bersama pemi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • monolog rasa
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • helloatika.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)