MAMAT SEPAH NYARIS KENA PUKUL CALIT KEK MUKA PENGANTIN unknown hits  

MAMAT SEPAH NYARIS KENA PUKUL CALIT KEK MUKA PENGANTIN

Mamat Sepah merupakan seorang pelawak yang muncul menerusi program Raja Lawak Astro bersama kumpulannya Sepah Setelah keluar dari kumpulan Sepah Mamat Sepah acapkali diselubungi kontroversi demi kontroversi Terbaru dua gossip melanda diri beliau Yang

Teruskan Membaca..



lihat gahnya majlis tepek bedak di muka pasangan pengan..

inilah tasik cantik tetapi yang paling bahaya di muka b..

15 selebriti yang pernah berbogel untuk muka hadapan ma..

2 gambar gigi berada di dalam tangan selepas tumbuk muk..

muka iras fizo omar

jika mt umno sokong kenapa najib dan muhyiddin bermasam..

kek penuh kasih sayang

hias kek gaya pro

kek mentega belang pandan dan coklat

11 idea menarik untuk kek harijadi si kecil 6 paling mu..

inilah tempat paling aneh dan ganjil di muka bumi

kek pisang kelat

menakjubkan cara mudah mencari muka surat dalam al qura..

makjemah remaja terkejut gigi tertanam dalam tangan lep..

prkrompin 3 muka tunggak kejayaan bn di rompin

hampir putus telinga kiri akibat meragut wanita padan m..

budak kritikal lepas tertembak muka sendiri

pecah muka dibelasah pondan

macam mana muka korang waktu tingakatan 2 cantik macam ..

dah tak reti nak buat muka excited

bayi dicakar digigit seluruh muka ditaska




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 189
Widget Aktif : 3,306
Banner Aktif : 7,954

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,599
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • pure slim 7d murah giler

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • blog spammers sudah bijak
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kembali menjadi burung pipit
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kahwin muda girls only
  • diari sedih seekor kucing
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • 26 fascinating films about food
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat

  • wajib lawat :

  • zamzarinazambri.blogspot.com
  • mieadham86.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)