PANASS PAS BUKAN LAGI PEJUANG PARTI ISLAM SEBENAR MB KEDAH AZIZAN RAZAK unknown hits  

PANASS PAS BUKAN LAGI PEJUANG PARTI ISLAM SEBENAR MB KEDAH AZIZAN RAZAK

Ada desakan supaya pemimpin PAS sekarang kembali ke tujuan asal dikatakan datang daripada suara minoriti dan pihak yang tiada 039 locus standi 039 kata Menteri Besar Kedah Datuk Seri Azizan Abdul Razak Pesuruhjaya PAS Kedah itu berkata kebanyakan pi

Teruskan Membaca..



panass pas vs pkr ex setpol mb kedah dedah perangai pkr

pas tak setuju wan azizah drama tukar mb panjang lagi

kenyataan hadi mengenai mb selangor bukan kenyataan ras..

pas tak setuju wan azizah drama tukar mb panjang lagi

saya masih lagi mb selangor

isu mb khalid hargai sokongan presiden pas

satu lagi video panas aidil fitri 2014 anwar dah tentuk..

pas tak iktiraf wan azizah sebagai mb selangor

pas selangor mahu khalid kekal mb selangor iskandar sam..

terkini pas umumkan calon untuk mb selangor anwar malu ..

ex setpol arwah ustaz azizan pecah onar pkr di kedah mp..

kumpulan islam dan bukan islam saling bekerjasama beri ..

netizens lash out at pas over divisive selangor mb issu..

presiden pas sokong abdul khalid kekal sebagai mb selan..

jasa rohaida bukti pas pun menentang wan azizah dari me..

pro ulama pas tegas enggan tukar mb khalid

mb s gor tembak menembak pas pkr makin hangat

pas issues gag order on selangor mb issue says report

mat sabu dakwa kenyataan hadi bukan pendirian rasmi pas

pas selangor mahu khalid kekal mb




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 387
Widget Aktif : 3,917
Banner Aktif : 6,195

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 769,571
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • ngeri 3 gambar peluru terlekat di kepala ak..
  • cuba terbalikkan
  • video 10 gambar shell lundang kb rosak akib..
  • cara mudah kempiskan perut
  • porsche rempuh belakang viva wanita parah
  • bagaimana mcdonald s malaysia memperbodohka..
  • sukan komanwel nicol wee wern kalah mengeju..
  • lelaki terkaya di dunia tawar bayaran balik..
  • barley peanut candy untuk ore kelantan sepa..
  • romelu lukaku sah ke everton
  • ahli kumpulan one direction diugut bunuh ke..
  • bagaimana nak lulus exam penolong penguasa ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • aku penganggur
  • emak abah opah dan atuk
  • spisis kawan yang femes
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)