SENARAI PENUH GAJI DAN ELAUN KERABAT DIRAJA PERDANA MENTERI MENTERI KABINET DAN AHLI PARLIMEN unknown hits  

SENARAI PENUH GAJI DAN ELAUN KERABAT DIRAJA PERDANA MENTERI MENTERI KABINET DAN AHLI PARLIMEN

Elaun Yang Di Pertuan Agong dan Permaisuri Ini adalah dibawah Undang undang Malaysia Akta 269 Akta Peruntukan Diraja 1982 Ini budget tahunan untuk Agong Akan dibayar secara bulanan kepada Agong Selain dari elaun untuk Agong ni mereka masih dapat ela

Teruskan Membaca..



senarai perdana menteri dengan gaji paling tinggi di du..

senarai perdana menteri dengan gaji paling tinggi di du..

gaji dan elaun ahli parlimen naik lagi

gaji perdana menteri tertinggi di dunia

ucapan penuh perdana menteri datuk seri najib razak pad..

jumlah gaji yang dipertuan agung dan menteri kabinet ke..

jumlah gaji yang dipertuan agung dan menteri kabinet ke..

gaji perdana menteri tertinggi di dunia

senarai tangga gaji baru ahli parlimen malaysia naik 20..

senarai jam menteri dan pemimpin pembangkang malaysia t..

rakyat berang dewan rakyat luluskan kenaikan gaji ahli ..

dewan rakyat lulus naik gaji ahli parlimen kepada rm16 ..

perdana menteri termuda republik czech meninggal dunia ..

senarai gaji perdana menteri tertinggi di dunia 2015

16 gambar kediaman rasmi perdana menteri seluruh dunia

ismail calon pas hanya makan gaji ahli parlimen sahaja ..

adenan satem gelar usul untuk jadikannya perdana menter..

ketua menteri sarawak gelar usul jadikannnya perdana me..

dewan rakyat lulus naik gaji ahli parlimen

komplot jatuhkan perdana menteri datuk seri najib razak..

gaji ahli parlimen naik 40




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 509
Widget Aktif : 4,006
Banner Aktif : 7,255

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,150,810
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • siapa kah nur juliana di sebalik kes zamani
  • abang sado pengsan kerana baju terlalu keta..
  • terkini prkpermatangpauh kecoh kenderaan um..
  • 5 foto putera sultan perak raja azlan muzaf..
  • sungai terdalam di dunia yang penuh misteri
  • mayat wanita ditemui dalam belukar di cyber..
  • sayu pilu hati ibu anak yang di tunggu pula..
  • dajjal menanti tasik galilee surut airnya
  • takkan takde tempat lain dah sibuknya tanga..
  • jenica s osbourn wants to take a love rehab..
  • inilah rupa pari pari yang telah berjaya di..
  • alamak jarangnya seluar dia takkan tak pera..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • tips balik kampung dengan selamat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • never date a person who
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • tanda tanda kanser payudara
  • aku penganggur
  • puisi terakhir imam syafie
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)