KEREPEK KAT BANTING JAEZ HALAL MART MARI MEMBELI KEREPEK DI BANTING unknown hits  

KEREPEK KAT BANTING JAEZ HALAL MART MARI MEMBELI KEREPEK DI BANTING

Sudah ramai yang tahu Banting adalah pusat pengeluaran kerepek yang terbesar di Selangor kot sebab ramai yang cakap macam tu termasuk pakcik google keh keh keh tapi kawan kawan aku yang asal kat Banting pun cakap di sinilah syurga penggemar penggema

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 296
Widget Aktif : 3,868
Banner Aktif : 6,882

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 960,303
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • penampilan hangat lagi berani no soo ram
  • anak bekas mb selangor meninggal dunia
  • jururawat hospital alor setar layan kami se..
  • zed zaidi perang dingin dengan vanidah imra..
  • inilah rahsia pelukis karton disney animati..
  • dymm sultan ibrahim melawat yam tunku jalil..
  • masa makin suntuk buat peminjam ptptn
  • remaja mati tertimbus akibat projek haram
  • kylie jenner tyga get locked out on date ni..
  • hadith of the day 2
  • laluan pejalan kaki yang paling ekstrem di ..
  • terkini fam benar 4 pemain import turun ser..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • tips nak jadi hotstufff
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • melayu boleh
  • super duper cute
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel
  • di tubir bibir mataku
  • monolog rasa
  • islam itu indah
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)