KEREPEK KAT BANTING JAEZ HALAL MART MARI MEMBELI KEREPEK DI BANTING unknown hits  

KEREPEK KAT BANTING JAEZ HALAL MART MARI MEMBELI KEREPEK DI BANTING

Sudah ramai yang tahu Banting adalah pusat pengeluaran kerepek yang terbesar di Selangor kot sebab ramai yang cakap macam tu termasuk pakcik google keh keh keh tapi kawan kawan aku yang asal kat Banting pun cakap di sinilah syurga penggemar penggema

Teruskan Membaca..



video cemas tiga lelaki berpistol rompak kedai emas di ..

tiga lelaki samun kedai barang kemas di banting

video gambar tiga lelaki bersenjata rompak kedai emas d..

tiga lelaki samun kedai barang kemas di banting

video rompakan kedai emas di giant banting semalam

rompakan kedai emas di giant banting untung saya tidak ..

video gambar tiga lelaki bersenjata rompak kedai emas d..

rompakan di giant banting erkkk

video dan gambar rompakan kedai emas di giant banting

makjemah video gambar rompakan bersenjata di giant bant..

zayn malik ditawar jawatan di sebuah kilang kerepek

video dan gambar rompakan bersenjata di giant banting 1..

video dan gambar rompakan bersenjata di kedai emas gian..

video dan gambar rompak kedai emas di giant banting

video rompakan bersenjata api di giant banting

rakaman video rompakan bersenjata di giant banting

video dan gambar tiga lelaki bersenjata rompak kedai em..

samsung galaxy xcover 3 smartphone tahan banting

jawatan kosong kolej mara banting 2 mac 2015

perjawatan kosong di kolej mara banting 02 march 2015

tapai goreng banting




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 172
Widget Aktif : 3,938
Banner Aktif : 7,201

Domain Dibenarkan: 11,139
Jumlah Artikel : 1,107,448
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • bapa ini tidak pernah mengakui benjy sebaga..
  • rakaman video remaja di perkosa tersebar di..
  • pengedar perodua bakal rugi rm230 000 selep..
  • sayu status awal ashaari disamping anaknya ..
  • luahan berani mati damian ve minta fynn jam..
  • rupa sebenar model tudung fareeda tanpa sol..
  • w h a t s a p p
  • gambar sultan johor bersama t ara dapat per..
  • foto lagenda babyrina model lucah melayu di..
  • 3 gambar selfie nur fathia yang cantik tapi..
  • foto mawar isteri fizo omar tanpa solekan y..
  • esok nak pi menoreh

  • wajib baca :

  • aku penganggur
  • kembali menjadi burung pipit
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • monolog rasa
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • taman di dalam shoping mall
  • kurang ajaran tak sesat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • jiarizaira.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (842)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)