KEREPEK KAT BANTING JAEZ HALAL MART MARI MEMBELI KEREPEK DI BANTING unknown hits  

KEREPEK KAT BANTING JAEZ HALAL MART MARI MEMBELI KEREPEK DI BANTING

Sudah ramai yang tahu Banting adalah pusat pengeluaran kerepek yang terbesar di Selangor kot sebab ramai yang cakap macam tu termasuk pakcik google keh keh keh tapi kawan kawan aku yang asal kat Banting pun cakap di sinilah syurga penggemar penggema

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 551
Widget Aktif : 3,906
Banner Aktif : 6,755

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 915,177
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • tablet nokia n1 mantap dan jimat tenaga
  • amelina akui memang belum bertudung
  • apakah yang terjadi jika bersentuhan dengan..
  • 11 orang tersohor di dunia memeluk islam
  • gempar ikan keli emas terperangkap dalam bu..
  • mh17 pembunuhan beramai ramai yang dirancan..
  • rugosa nikmat hapus punca faraj berbau
  • pengalaman ngeri membangun video time lapse..
  • goat milk soap ameryllis and acne cream set..
  • budak 3 tahun dibunuh jiran kerana kerap me..
  • punca eizlan yusof enggan ceraikan isteriny..
  • parah pertandingan yang sangat lucah

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • tanda orang sayang dekat kita
  • supermummy - miza harun
  • bahaya ajinomoto
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)