OMBAK SUNGEI QIANTANG TIMUR CHINA unknown hits  

OMBAK SUNGEI QIANTANG TIMUR CHINA

Ombak Sungai Qiantang di timur China ini tidak berhenti untuk memukau manusia Pelancong yang datang ke sini hanya lah untuk menonton arus di mana ombak yang terhasil boleh mencapai sehingga 9 meter ketinggian dan bergerak pada kelajuan 40 km sejam

Teruskan Membaca..



senarai peserta contest buffet ramadhan casa ombak by a..

ini munkin anda tak tahu tentang china 28 gambar

china threatens christian church

tanduk misteri tumbuh pada leher lelaki dari china

badminton china tetap halangan malaysia

4 gambar kegilaan baru di china rakam gambar bawah keti..

badminton china tetap halangan malaysia

raba dada untuk elak hantu di china

pembeli dari china sanggup ke jepun untuk beli iphone6

penyampai berita di india dipecat salah sebut nama pres..

penyampai berita di india dipecat kerana salah sebut na..

ranhill bersekutu cari rakan kongsi di china

ranhill bersekutu cari rakan kongsi di china

pembeli dari china sanggup ke jepun untuk beli iphone6

kanak kanak ini menerima anugerah tertinggi kerajaan ch..

gambar lucu dan pelik hanya ada di china

mh370 hishammuddin ke china minggu depan bincang aset m..

lorong pejalan kaki bagi zombie telefon bimbit diwujudk..

lorong pejalan kaki bagi zombie telefon bimbit diwujudk..

polis china tahan anak jackie chan kerana dadah

malaysia eksport durian sejuk beku ke china




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 590
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 6,431

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 794,703
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 284
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • gambar selena gomez teman wanita baru neyma..
  • ustaz durjana 11 mangsa di ratahnya
  • russia to deploy reinforcements to crimea a..
  • 3 gambar anak kecil di tinggal sendirian da..
  • petua awet muda dan kulit cantik kulit anja..
  • emily maynard s surprise wedding to tyler j..
  • azmin ali sah menteri besar baru selangor
  • 18sx harga tubuh blogger kontroversi vivian..
  • gay beraksi dalam video viral di facebook d..
  • doa buat kekasih

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)