OMBAK SUNGEI QIANTANG TIMUR CHINA unknown hits  

OMBAK SUNGEI QIANTANG TIMUR CHINA

Ombak Sungai Qiantang di timur China ini tidak berhenti untuk memukau manusia Pelancong yang datang ke sini hanya lah untuk menonton arus di mana ombak yang terhasil boleh mencapai sehingga 9 meter ketinggian dan bergerak pada kelajuan 40 km sejam

Teruskan Membaca..



air pasang di sungai qiantang china

apek ni bawa babi macam dia tinggal kat china bukan mal..

wanita china di hentak bata kerana enggan beratur ke ta..

apek ni bawa babi macam dia tinggal kat china bukan mal..

kayuhan renyai ke bukit china melaka

pasangan pengantin kahwin menerusi radio di china

19 pekerja binaan maut tanah runtuh di china

apek ni bawa babi macam dia tinggal kat china bukan mal..

pelik wanita china ini miliki tapak kaki terbalik

apek ni bawa babi macam dia tinggal kat china bukan mal..

nanning gym pusat latihan terkejam di china

ketua ajaran sesat china dihukum mati atas pembunuhan k..

ketua ajaran sesat china dihukum mati bunuh wanita di r..

permintaan tinggi dari china india melonjakkan harga em..

apek ni bawa babi macam tinggal kat china bukan malaysi..

19 pekerja binaan maut tanah runtuh di china

taman khas untuk pasangan terlarang di china

hubungan ketenteraan malaysia china diperkukuh untuk pe..

seorang terbunuh 300 cedera dalam gempa bumi di china

pelik wanita china ini miliki tapak kaki terbalik

gempa bumi di china seorang maut 300 cedera




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 801
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 6,557

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 854,252
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • 25 gambar punca sebenar kemalangan di lebuh..
  • respon ustaz kazim mengenai kempen i want t..
  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • anna faith serupa gadis frozen
  • alamak private post sudah jadi public
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • hiburan tunku mahkota johor tmj nikah cik k..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • date night in with target registry
  • kedah perlu terus fokus dan kekalkan moment..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • super duper cute
  • tips balik kampung dengan selamat
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • jenis jenis jerawat
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • cerita semalam hot spring kah
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)