CONTOH SOALAN DAN JAWAPAN SPEAKING MUET TASK A unknown hits  

CONTOH SOALAN DAN JAWAPAN SPEAKING MUET TASK A

Assalamualaikum hai jumpa lagi hehe korang mesti tertanya tanya kenapa si miss kecoh ni dah lama tak update post yang kecoh kecoh gitu tiba tiba aje post pasal MUET je merapu ke hehe tak sebenarnya untuk sementara exam fever ni ada baiknya

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 446
Widget Aktif : 3,902
Banner Aktif : 6,858

Domain Dibenarkan: 10,760
Jumlah Artikel : 963,185
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • artis popular ditahan sertai ajaran sesat
  • raih rm100 000 sebulan jual roti canai
  • heboh gambar lelaki buat projek dengan ikan..
  • video berebut pam minyak sampai sanggup lan..
  • gaya pelik gadis melayu cantik ini bersenam
  • fesyen gaun paras peha maya karin
  • bercinta 21 tahun elton john kahwini teman ..
  • keja gila jual isteri demi mendapatkan proj..
  • makjemah video lelaki ini selamat walaupun ..
  • respon rosyam nor permohonan terbuka hamley..
  • gadis harimau malaya jinak di thailand
  • nazri aziz ada perjanjian apa sampai setuju..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • di tubir bibir mataku
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • ciri ciri wanita solehah
  • skandal pejabat
  • islam itu indah
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2875)   wanita (1889)   diari (1632)   produk (1329)   rojak (1251)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (818)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (370)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (140)   teknologi (126)   art (122)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (71)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)