CONTOH SOALAN DAN JAWAPAN SPEAKING MUET TASK A unknown hits  

CONTOH SOALAN DAN JAWAPAN SPEAKING MUET TASK A

Assalamualaikum hai jumpa lagi hehe korang mesti tertanya tanya kenapa si miss kecoh ni dah lama tak update post yang kecoh kecoh gitu tiba tiba aje post pasal MUET je merapu ke hehe tak sebenarnya untuk sementara exam fever ni ada baiknya

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 18
Widget Aktif : 3,271
Banner Aktif : 7,989

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,157,699
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • sketsa cinta awak dan saya
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • apa petanda jika mimpi ular
  • hati itu umpama gelas
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • bahaya ajinomoto
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 7 things you need to know about depression
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)