CONTOH SOALAN DAN JAWAPAN SPEAKING MUET TASK A unknown hits  

CONTOH SOALAN DAN JAWAPAN SPEAKING MUET TASK A

Assalamualaikum hai jumpa lagi hehe korang mesti tertanya tanya kenapa si miss kecoh ni dah lama tak update post yang kecoh kecoh gitu tiba tiba aje post pasal MUET je merapu ke hehe tak sebenarnya untuk sementara exam fever ni ada baiknya

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 170
Widget Aktif : 3,933
Banner Aktif : 6,763

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 918,844
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • gadis melayu zaman moden
  • eina azman terima kasih pada semua yang men..
  • rakaman video kuda terbang kelihatan selepa..
  • kepala dalam plastik sampah
  • keputusan upsr 2014 esok semak secara onlin..
  • tun mahathir bikin pemimpin umno cacing kep..
  • 9 orang paling berkuasa di dunia 2014
  • rakam anak mandi apa punya bapa daaa
  • comment on pendapatan affiliate getok ubi s..
  • handsome nampak nak jumpa siapa
  • sektor awam perlu transformasi untuk hadapi..
  • 8 gambar kanak kanak lelaki ini menjadi iko..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • taman di dalam shoping mall
  • sketsa cinta awak dan saya
  • super duper cute
  • spisis kawan yang femes
  • kurang ajaran tak sesat
  • kisah nabi ismail a s
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)