CONTOH SOALAN DAN JAWAPAN SPEAKING MUET TASK A unknown hits  

CONTOH SOALAN DAN JAWAPAN SPEAKING MUET TASK A

Assalamualaikum hai jumpa lagi hehe korang mesti tertanya tanya kenapa si miss kecoh ni dah lama tak update post yang kecoh kecoh gitu tiba tiba aje post pasal MUET je merapu ke hehe tak sebenarnya untuk sementara exam fever ni ada baiknya

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 389
Widget Aktif : 3,960
Banner Aktif : 6,701

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 911,381
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • 19 gambar isteri datuk terlajak laris nur s..
  • gambar syella kamarudin yang tidak pernah a..
  • salman khan habis jutaan ringgit
  • luahan sayu isteri ezad berkali kali ungkap..
  • telinga penuh dengan ulat sampah
  • azab dipadang mahsyar
  • jenis pengeluaran kwsp epf
  • filem seram villa nabila adaptasi kisah ben..
  • cara mengatasi crawl error page not found 4..
  • gadis kampung yang cantik dan rajin
  • terkini pemandu teksi didenda rm1 000 tampa..
  • jom lihat apa yang peliknya dengan wanita c..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • islam itu indah
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • emak abah opah dan atuk
  • tanda tanda kanser payudara
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kepentingan makan malam secara sihat

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • autapunyacerita.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)