CONTOH SOALAN DAN JAWAPAN SPEAKING MUET TASK A unknown hits  

CONTOH SOALAN DAN JAWAPAN SPEAKING MUET TASK A

Assalamualaikum hai jumpa lagi hehe korang mesti tertanya tanya kenapa si miss kecoh ni dah lama tak update post yang kecoh kecoh gitu tiba tiba aje post pasal MUET je merapu ke hehe tak sebenarnya untuk sementara exam fever ni ada baiknya

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 379
Widget Aktif : 3,956
Banner Aktif : 6,638

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 874,549
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • bekas peserta mentor perjelas isu menyertai..
  • allah itu maha besar fenomena yang benar2 l..
  • pensyarah paksa pelajar menelan air mani
  • demi ayah kurang upaya lelaki ini menolak k..
  • 3 gambar pasangan kekasih bawah umur kantoi..
  • johan raja lawak hanya menaiki motorsikal k..
  • menakjubkan angin kencang memaksa air terju..
  • hafiz suip bercuti di perth bersama kekasih
  • jawatan kosong kwsp
  • lagi 3 foto artis artis malaysia sambut par..
  • pelajar diperkosa dan dipaksa telan air man..
  • tips perkahwinan jarak jauh

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 7 things you need to know about depression
  • 26 fascinating films about food
  • diari sedih seekor kucing
  • wang bukanlah segalanya
  • cerita semalam hot spring kah
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)