GOOGLE TALK UNTUK BLOGSPOT WIDGET PILIHAN unknown hits  

GOOGLE TALK UNTUK BLOGSPOT WIDGET PILIHAN

As Salam Widget pilihan kali ini HH tampilkan widget daripada Google sendiri iaitu Google Talk yang boleh anda letak di dalam blog anda Ia seperti juga Yahoo Messengger untuk blog yang sebelum ini agak popular juga di kalangan blogger Malaysia Google T

Teruskan Membaca..



auto scrolling recent posts widget for blogspot

perodua myvi vs proton iriz mana satu pilihan kalbu

perodua myvi vs proton iriz yang mana menjadi pilihan a..

dap kafir harbi tg haji hadi kata pilihan raya pbt oleh..

prodiet perisa ocean fish pilihan kucen kucen ku

inilah sampin pilihan akif

perbandingan perodua myvi vs proton iriz yang mana menj..

makjemah perodua myvi vs proton iriz yang mana menjadi ..

pilihan 20 pips atau 200 pips seminggu

perodua myvi vs proton iriz yang mana menjadi pilihan a..

antara si pacak laara dan si mata bulat aaisyah mana pi..

pilihan raya pbt untuk menangi sokongan ekstremis demok..

camera coolpix l820 menjadi pilihan utama

xox pilihan saya

5 gaya pilihan recent pos

tahniah angah raja lawak selamat bertunang gadis piliha..

am buat perbandingan harga dan pilihan ketika berbelanj..

pos pilihan pembaca 19 01 2015

angah raja lawak bertunang dengan gadis pilihan

game mana pilihan anda

am buat perbandingan harga dan pilihan ketika berbelanj..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 329
Widget Aktif : 3,945
Banner Aktif : 7,016

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,104
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • 12 artis malaysia yang mempunyai pendidikan..
  • fazura suka taufik batisah
  • pengakuan berani mati gadis bernama sa
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • ford ecosport menangi gelaran suv crossover..
  • harga terkini ron95 ron97 diesel mulai 1 fe..
  • jom lihat video apa yang luar biasanya poli..
  • menarik foto lawak giler 813
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • untungnya insan bergelar wanita
  • cerita semalam hot spring kah
  • wang bukanlah segalanya
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)