GOOGLE TALK UNTUK BLOGSPOT WIDGET PILIHAN unknown hits  

GOOGLE TALK UNTUK BLOGSPOT WIDGET PILIHAN

As Salam Widget pilihan kali ini HH tampilkan widget daripada Google sendiri iaitu Google Talk yang boleh anda letak di dalam blog anda Ia seperti juga Yahoo Messengger untuk blog yang sebelum ini agak popular juga di kalangan blogger Malaysia Google T

Teruskan Membaca..



widget berita google

template blogspot disenangi google

5 widget wajib blogspot

punca sebenar skymark airlines jadi pilihan

punca sebenar skymark airlines jadi pilihan

batik sedondon pilihan ramai 2014

hidup ini penuh pilihan

isu mb pas serah kepada sultan buat pilihan

dun selangor jangka dibubar siap sedia pilihan raya neg..

dun selangor jangka dibubar siap sedia pilihan raya neg..

anak songsang bedah atau normal adalah pilihan

senarai pemain pilihan tenis terbuka as 2014

kebuntuan krisis mb selangor berterusan pkr sedia hadap..

belilah barang mahal pun last last yang murah jugak jad..

dap tolak calon melayu pilihan lim kit siang

perodua axia 2014 spesifikasi dan harga empat pilihan v..

terkini sultan selangor tangguh peletakan jawatan mb kh..

mesyuarat pas tegang pemimpin tolak pilihan mb selangor..

pramugari mas perlu diberi pilihan untuk memakai tudung..

kj memang terbaik kru mas patut diberi pilihan tutup au..

balotelli mendedahkan kenapa angka 45 jadi pilihan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 565
Widget Aktif : 4,011
Banner Aktif : 6,281

Domain Dibenarkan: 10,292
Jumlah Artikel : 787,778
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check



    

bacaan popular :

  • video iklan maxis sempena merdeka sangat la..
  • kekasih sakinah seorang pilot
  • dah tak tahan akhirnya anwar bidas pas
  • krisis mb minta lebih nama tidak ikut perle..
  • tv3 tidak hormati permintaan terakhir shari..
  • gaza masih kalah
  • sari yanti enggan ulas lanjut kisah rumah t..
  • alhamdulillah ada sesuatu yang membanggakan..
  • video amalan sedekah selamatkan nyawa lelak..
  • harimau dahan sunda ditangkap
  • 3 remaja setan perkosa budak 8 tahun di wan..
  • tempahan edit blog kak dahlia

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • tanda tanda kanser payudara
  • kurang ajaran tak sesat
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2788)   wanita (1814)   diari (1590)   produk (1327)   rojak (1206)   lelaki (1131)   berita (806)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (281)   lawak (239)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (94)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)