BELANJAWAN 2013 GURU NAIK GAJI unknown hits  

BELANJAWAN 2013 GURU NAIK GAJI

Isu berkaitan belanjawan 2013 masih lagi hangat diperkatakan Penjawat awam terutamanya guru guru seluruh malaysia menantikan belanjawan 2013 dengan berita gembira Sasaran utama berita yang teringin mereka dengar adalah bajet untuk kenaikan gaji guru dan

Teruskan Membaca..



cuepacs tiada lain yg di ingat bentang belanjawan minta..

cuepacs tiada lain yg di ingat bentang belanjawan minta..

minyak naik cukup ke gaji rm2500 baca tips dari faizul ..

komplen minyak naik gaji rm2500 tak cukup anda wajib ba..

gaji ahli parlimen naik dalam bajet 2015 tetapi rakyat ..

shahidan sedih gaji menteri tak naik dalam bajet 2015

minyak naik 20 sen gaji rm2500 tak cukup kisah lelaki i..

naik gaji anwar ibrahim pun tak tolak walaupun berbelit..

minyak naik 20 sen gaji rm2500 tak cukup kisah lelaki i..

panas dr maza sokong gaji yb naik dan ini penjelasannya

minyak naik 20 sen gaji rm2500 tak cukup kisah lelaki i..

minyak naik gaji menteri juga dinaikkan 2015

video pengemis naik kereta mahal dimaki hamun jadi vira..

alhamdulillah minyak naik gaji naik kini tambang bas se..

komplen minyak naik gaji rm2500 tak cukup anda wajib ba..

shahidan sedih gaji menteri tak naik

shahidan kecewa gaji ahli parlimen tidak naik

minyak naik 20 sen gaji rm2500 tak cukup lelaki ini kon..

bajet 2015 elaun ahli parlimen naik kenaikan gaji mente..

shahidan kecewa gaji ahli parlimen tidak naik

gaji kakitangan awam naik 30




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 644
Widget Aktif : 4,003
Banner Aktif : 6,542

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,522
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • cantiknya buah hati jep sepahtu jeles mak
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • terkini puting beliung di pandamaran video
  • 8 gambar terbaru cik khaleeda bustamam baka..
  • video dan 10 gambar puting beliung di panda..
  • pantai bukit keluang besut terengganu
  • aaron aziz bersama anzalna di sebuah cafe d..
  • video gambar ribut kuat melanda klang
  • lelaki terbangkan pesawat drone dalam stadi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips balik kampung dengan selamat
  • tupperware puasa
  • kangkung dan risikonya
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kembali menjadi burung pipit
  • emak abah opah dan atuk
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)