SULUR BIDAR MAKHLUK ANEH DI TASIK KENYIR unknown hits  

SULUR BIDAR MAKHLUK ANEH DI TASIK KENYIR

Balik dari bercuti di Kuala Terangganu minggu lepas terlintas nak singgah Tasik Kenyir kejap tapi hajat tu tak kesampaian sebab hari pun dah lewat petang Salah satu tujuan saya nak ke sana nak tengok sendiri dengan mata saya betul ke Continue reading

Teruskan Membaca..



bukti baru kewujudan makhluk aneh yeti

aneh tasik luar biasa ini airnya mendidih setiap hari

tasik kenyir

foto mahasiswa ditemui lemas di tasik upsi

inilah tasik indah yang paling bahaya di muka bumi ini

10 ikan tercantik di seluruh lautan dan tasik

sabun marine essence cod bandar tasik permaisuri

rekreasi berkuda di taman tasik titiwangsa

singgah tasik

gambar pemandu maut treler terbabas masuk tasik

lelaki lemas treler dipandunya terbabas masuk tasik

lelaki lemas treler dipandunya terbabas dalam tasik

inilah tasik indah yang paling bahaya di muka bumi ini

ngeri lori treler singgah tasik

foto mahasiswa ditemui lemas di tasik upsi

singgah tasik

pelajar ditemui mati dalam tasik upsi

10 gambar tasik di tengah oasis yang cantik dan menakju..

wanita ini mengalami penyakit aneh tangannya menampar d..

wanita ini mengalami penyakit aneh tangannya menampar d..

aneh kandang kambing seperti menara khas untuk kambing ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 380
Widget Aktif : 4,023
Banner Aktif : 6,938

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,020,245
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • miera leyana terkilan dipandang negatif ole..
  • isu berlagak zizan razak mohon maaf
  • perkahwinan anak dato jalaluddin hassan yan..
  • 6 gambar anak saudara siti nurhaliza yang c..
  • sudah 37 tahun dipenjara ternyata pria ini ..
  • agak pelik luahan diana rafar setelah failk..
  • restoran makanan segera hooters bakal dibuk..
  • lelaki ini akhirnya sedar selepas menghabis..
  • foto miley cylus dan teman lelaki tanpa pak..
  • bekas tentera british sudah menemui wan jam..
  • pasma cai terus meng anjing hadi awang
  • gadis ini dicuri rakam di fitting room kola..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • supermummy - miza harun
  • cerita semalam hot spring kah
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kahwin muda girls only
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)