SULUR BIDAR MAKHLUK ANEH DI TASIK KENYIR unknown hits  

SULUR BIDAR MAKHLUK ANEH DI TASIK KENYIR

Balik dari bercuti di Kuala Terangganu minggu lepas terlintas nak singgah Tasik Kenyir kejap tapi hajat tu tak kesampaian sebab hari pun dah lewat petang Salah satu tujuan saya nak ke sana nak tengok sendiri dengan mata saya betul ke Continue reading

Teruskan Membaca..



banyak peluang kerja apabila tasik kenyir jadi kawasan ..

manusia makhluk asing pelik aneh tapi benar

makhluk laut aneh berjaya dirakam

banyak peluang kerja apabila tasik kenyir jadi kawasan ..

tasik kenyir terengganu taman herba

tasik kenyir terengganu 1

nelayan terkejut pukatnya tertangkap sejenis makhluk an..

perkahwinan aneh iaitu dengan makhluk halus

banyak peluang kerja apabila tasik kenyir jadi kawasan ..

peluang kerja banyak jika tasik kenyir bebas cukai

rumah peranginan persekutuan tasik kenyir

berkayak di tasik kenyir

tempat menarik di tasik kenyir terengganu

tempat menarik di tasik kenyir terengganu

berkayak di tasik kenyir

penjenamaan tasik kenyir sebagai destinasi pelancongan ..

rumah peranginan persekutuan tasik kenyir

video nelayan singapura tertangkap makhluk aneh

rumah bot tasik kenyir

nelayan singapura tertangkap makhluk aneh

video nelayan singapura tertangkap makhluk aneh




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 477
Widget Aktif : 3,961
Banner Aktif : 6,633

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,650
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • isteri zairil mengaku dia yang sebarkan gam..
  • sanggupkah zairil saman isterinya opps terb..
  • wartawan di bunuh dan mayatnya di pamerkan ..
  • isu sentuh anjing aziz m osman kemuka soala..
  • apa kesalahan ustaz azhar idrus
  • wajah pemandu bas rapid yang di tikam kini ..
  • menjelang anwar dipenjara pakatan rakyat mu..
  • suspek kes penyebaran gambar intim dyana so..
  • new shoes for the balqis
  • bloglist 2014
  • buat kerja apa yang kita suka buat
  • padah mencuri di surau

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia label pada buah buahan
  • emak abah opah dan atuk
  • hati itu umpama gelas
  • islam itu indah
  • 7 things you need to know about depression
  • di tubir bibir mataku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)