SULUR BIDAR MAKHLUK ANEH DI TASIK KENYIR unknown hits  

SULUR BIDAR MAKHLUK ANEH DI TASIK KENYIR

Balik dari bercuti di Kuala Terangganu minggu lepas terlintas nak singgah Tasik Kenyir kejap tapi hajat tu tak kesampaian sebab hari pun dah lewat petang Salah satu tujuan saya nak ke sana nak tengok sendiri dengan mata saya betul ke Continue reading

Teruskan Membaca..



inilah tasik cantik tetapi yang paling bahaya di muka b..

aneh pulau ini tidak membenarkan orang sebarangan boleh..

aneh wujudnya perkampungan orang kerdil di china menjad..

kebetulan yang aneh wanita ini 2 kali bersalin hari yan..

aneh siput dengan cengkerang lutsinar di temui

mandi kopi penjagaan tubuh aneh di jepun

aneh telur ayam paling kecil didunia tidak lebih besar ..

aneh ular berkepala dua berbentuk seperti garpu bercaba..

devil s kettle air terjun yang aneh menjadi misteri seh..

menakjubkan rumah aneh ini seakan seperti terapung di u..

aneh batu batuan pelik di ringing rocks park pottstown ..

aneh malaysia gagal membina jambatan bengkok untuk kema..

aneh kewujudan batu besar seperti bola menjadi misteri ..

aneh air sungai berwarna biru kejernihan yang aliran ai..

the librije perpustakaan aneh kesemua buku dirantai

aneh selama 400 tahun tidak terima hujan pokok pelik in..

video tasik di india dipenuhi buih kerana air kencing

jom lihat apa yang luar biasanya tasik yang berada di c..

dajjal menanti tasik galilee surut airnya

pelik bandar purba dalam tasik di china yang buatkan an..

siri misteri penemuan tujuh piramid tasik chini cetus k..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 236
Widget Aktif : 3,296
Banner Aktif : 7,964

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,819
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • monolog rasa
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • emak abah opah dan atuk
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kembali menjadi burung pipit
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)