SULUR BIDAR MAKHLUK ANEH DI TASIK KENYIR unknown hits  

SULUR BIDAR MAKHLUK ANEH DI TASIK KENYIR

Balik dari bercuti di Kuala Terangganu minggu lepas terlintas nak singgah Tasik Kenyir kejap tapi hajat tu tak kesampaian sebab hari pun dah lewat petang Salah satu tujuan saya nak ke sana nak tengok sendiri dengan mata saya betul ke Continue reading

Teruskan Membaca..



makhluk aneh di lautan yang mungkin anda tidak pernah l..

290 spesies burung di tasik kenyir tumpuan pelancong an..

inilah tasik cantik tetapi yang paling bahaya di muka b..

aneh konvokesyen universiti paling pelik dan aneh di je..

aneh tradisi bakar iphone untuk orang mati

aneh pulau seakan kura kura hanya akan muncul di musim ..

pelik kampung aneh ini kaum wanita semuanya berpoligami

9 kebiasaan orang indonesia yang dibilang aneh oleh ora..

aneh ada ketam vampire yang berbentuk pelik

aneh geladangan di brazil buat rumah di tengah tengah l..

aneh ada belut bersaiz raksasa di sungai ini

aneh cendawan lendir memiliki memori seperti otak manus..

fuhh bunyi pelik dan aneh dalam bilik mandi

aneh spesies cendawan dengan bentuk sama seperti manusi..

aneh lelaki ini tidur di cyber cafe kerana tidak mampu ..

7gambar manusia aneh mempunyai wajah dan kepala bersaiz..

aneh rahsia mandi lumpur di kawah gunung berapi el totu..

aneh penyakit kulit misteri melanda satu kampung di chi..

aneh wanita ini nekad bedah hidung kerana terlalu besar

aneh gula gula lollipop jepun memerlukan 60 minit untuk..

aneh kucing terkurung selama 5 tahun disebalik dinding ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 123
Widget Aktif : 3,306
Banner Aktif : 7,954

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,643
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • pre order kurung chiffon claudya

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • emak abah opah dan atuk
  • sketsa cinta awak dan saya
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • apa petanda jika mimpi ular
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • spisis kawan yang femes
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • tanda tanda kanser payudara
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • resepicheff.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)