SULUR BIDAR MAKHLUK ANEH DI TASIK KENYIR unknown hits  

SULUR BIDAR MAKHLUK ANEH DI TASIK KENYIR

Balik dari bercuti di Kuala Terangganu minggu lepas terlintas nak singgah Tasik Kenyir kejap tapi hajat tu tak kesampaian sebab hari pun dah lewat petang Salah satu tujuan saya nak ke sana nak tengok sendiri dengan mata saya betul ke Continue reading

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 186
Widget Aktif : 3,871
Banner Aktif : 6,879

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 961,961
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • tahukah anda 6 nama bayi yang perlu dielakk..
  • putri mardiana tidak akan berdendam walaupu..
  • biodata farah quinn
  • menarik foto lawak giler 715
  • zizan razak tampil perjelas isu hubungannya..
  • gambar eksklusif rumah nabi muhammad saw da..
  • isu hamleys tudung rosyam nor cetus amarah ..
  • inilah dia wanita paling cantik di china 8 ..
  • kegagalan bertahan 90 minit perlawanan
  • gambar inilah akibatnya jika biarkan anak b..
  • kejahatan isis terhadap mujahidin dan kaum ..
  • interpol keluar waran tangkap yusuf al qara..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • super duper cute
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • hati hati laman web hina islam
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kembali menjadi burung pipit
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)