TOP 5 BLOG TERKENAL DI MALAYSIA TERKINI OCTOBER 2011 unknown hits  

TOP 5 BLOG TERKENAL DI MALAYSIA TERKINI OCTOBER 2011

hoho top 5 blog terkenal di malaysia datang lagi siapakah blogger yang berjaya menempatkan blog mereka di tahap yang tertinggi di Malaysia berdasarkan ranking Alexa com Banarkah penyenarain saya ini Siapakah Alexa com kalo korang nak tahu walaupun da

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 187
Widget Aktif : 3,942
Banner Aktif : 6,652

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 873,731
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • oh gadis gadis cantik ini sanggup tunjuk bo..
  • 7 foto romantik hafiz suip dan kekasih berc..
  • resipi ringkas ikan bilis goreng cili padi
  • penuntut kolej swasta didakwa bunuh kakak k..
  • good luck adik adik spm
  • abu sayyaf ugut penggal kepala tauke cina
  • wow artis pun minum bless
  • pian cecupak hidapi masalah mental kerana g..
  • bekas perserta mentor perjelaskan isu dirin..
  • isu liwat isteri saiful di malukan
  • ragam faqihah hari kanak kanak 2014
  • rumusan hari keempat bicara kes liwat 2 anw..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • wang bukanlah segalanya
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • apa petanda jika mimpi ular
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)