BAJU ROZITA CHE WAN TEKOYAK KERANA TERLALU KETAT unknown hits  

BAJU ROZITA CHE WAN TEKOYAK KERANA TERLALU KETAT

Mak aiii Ketatnya baju selebriti cantik ni beb Tahulah awak tu suka pakai sesi tapi takkanlah di majlis aidilfitri pun nak pakai pakaian yang sendat macam tu Dek kerana pakaian sendat selebriti tersebut ramai jantan jantan kat situ dilaporkan be

Teruskan Membaca..



padah pengsan kerana baju terlalu ketat

abang sado pengsan kerana baju terlalu ketat darah tak ..

padah pengsan kerana baju terlalu ketat

terlalu cantik kemalangan jalanraya di london gara gara..

kemalangan kerana rozita che wan

pengsan kerana baju terlalu ketat

kemalangan kerana rozita che wan

gambar percutian rozita che wan dan zain saidin ke swit..

kejelitaan rozita che wan penyebab pemandu di london ke..

10 foto rozita che wan dan zain saidin bercuti ke switz..

ahli bina badan pengsan baju terlalu ketat

gambar percutian rozita che wan dan zain saidin ke swit..

kejelitaan rozita che wan punca kemalangan di london

kemalangan jalanraya di london gara gara tengok rozita ..

kemalangan jalanraya di london gara gara tengok rozita ..

rozita che wan dituduh punca kemalangan kereta

lelaki rebah dan diberi bantuan perubatan kerana pakai ..

inilah sebab kenapa rozita che wan serik untuk mengandu..

kerana terlalu takut diancam nora danish terpaksa pasan..

janda dibunuh kejam didalam kereta kerana terlalu mende..

hampir maut kerana terlalu obses besarkan lengan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 258
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • hati itu umpama gelas
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kangkung dan risikonya
  • cinta vs materialistik
  • supermummy - miza harun
  • tips nak jadi hotstufff
  • puisi terakhir imam syafie
  • jenis jenis jerawat
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)