CARA MENGELAKKAN DIRI DIROGOL unknown hits  

CARA MENGELAKKAN DIRI DIROGOL

assalamualaikum semua aku nak share tips macam mane nak elakkan diri anda dirogol nie untuk wanita sahaja tak kan lah aku bagi tips untuk lelaki lak ade kes lelaki dirogol wanita ke kat malaysia haha setakat nie aku takde dengar lagi hihi

Teruskan Membaca..



awas inilah 27 cara paling licik lelaki pujuk wanita me..

serius ramai yang belum tahu yang cara ini boleh menjim..

lol 7 cara genius jimat balik kampung ala ala pakar kew..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 19
Widget Aktif : 3,275
Banner Aktif : 7,985

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,157,458
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • sketsa cinta awak dan saya
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • apa petanda jika mimpi ular
  • hati itu umpama gelas
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • bahaya ajinomoto
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 7 things you need to know about depression
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)