PERAGUT KENA BELASAH SELEPAS GAGAL DALAM MISI unknown hits  

PERAGUT KENA BELASAH SELEPAS GAGAL DALAM MISI

KUALA LUMPUR Cubaan tiga pemuda untuk menyamun seorang wanita yang berhenti di persimpangan lampu isyarat semalam bukan sahaja tidak berhasil malah salah seorang daripada mereka cedera parah dibelasah selepas diberkas oleh orang awam Dalam kejadian

Teruskan Membaca..



peragut kena belasah

video peragut kena belasah kaw kaw punya di sg besi

video peragut kena belasah kaw kaw punya di sg besi

manchester united terus gagal dan gagal catat kemenanga..

video misi senjata hipersonik tercanggih as gagal

video lagi hero hero malaysia belasah peragut sehingga ..

video lagi peragut kena belasah kaw kaw

jururawat sempat lagi berselfie walaupun dalam kesakita..

dah la kena r8gol ramai ramai video tersebut di upload ..

jururawat sempat lagi berselfie walaupun dalam kesakita..

selfie selepas ditetak peragut

terkini 5 gambar pps kena tahan polis selepas perbarisa..

isteri tak muncul proses sulh awie dan rozana gagal

masalah zizan razak bekas pengurus masih gagal selesai

isteri awie tidak hadir proses bincang hak jagaan anak ..

isteri tak muncul proses sulh awie rozana gagal

isteri awie gagal hadirkan diri

rozana tidak hadir proses sulh awie isteri gagal

malaysia gagal capai target emas di sukan komanwel glas..

kekadang kita kena berani cuba apa saja walau kita tahu..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 666
Widget Aktif : 3,987
Banner Aktif : 6,340

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 795,714
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • pecah rahsia saya cuma tukar agama tidak tu..
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • gadis melayu buat maksiat di malam merdeka
  • pengarah drama dedah perangai sebenar rita ..
  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • gadis malam merdeka mangsa nafsu diminta ta..
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • warga indonesia solat di mrt
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • autoshow 3 hari berturut turut
  • hiburan 4 gambar kereta mewah milik eina az..
  • 5 sebab utama kenapa perlunya bersarapan pa..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • tanda tanda kanser payudara
  • kahwin muda girls only
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)