PERAGUT KENA BELASAH SELEPAS GAGAL DALAM MISI unknown hits  

PERAGUT KENA BELASAH SELEPAS GAGAL DALAM MISI

KUALA LUMPUR Cubaan tiga pemuda untuk menyamun seorang wanita yang berhenti di persimpangan lampu isyarat semalam bukan sahaja tidak berhasil malah salah seorang daripada mereka cedera parah dibelasah selepas diberkas oleh orang awam Dalam kejadian

Teruskan Membaca..



pelakon buka hijab selepas filem gagal

ngeri aliaa majida maut dalam kemalangan selepas hina i..

peragut gagal meragut

pemandu lori maut selepas gagal masuk lorong laluannya ..

pencuri putus 3 jari kena belasah

misi selamatkan gajah terbenam dalam lumpur

makjemah tiga warga as maut dalam salji runtuh selepas ..

pencuri putus 3 jari kena belasah

program 1azam gagal

1azam gagal rm1 3b wang rakyat tiris lagi

sebab malaysia gagal dalam ujian timss dan pisa

faktor faktor gagal close sale dalam proses jual beli

rosberg akui silap sendiri gagal sambar petak utama

rosberg akui silap sendiri gagal sambar petak utama

undang undang malaysia macam bangsat ag gagal buat yang..

tian chua dibebas polis gagal dapat reman

lakonan lelaki dakwa dia bersendirian dalam bilik hotel..

kenapa ramai seller gagal close sale

punca calon berpengalaman tinggi gagal temuduga spa

gagal mencari bakal suami wanita berkahwin dengan dirin..

gagal lagi kali ni aku ketawa je




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 487
Widget Aktif : 4,019
Banner Aktif : 7,242

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,141,384
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • update identiti sebenar wanita tayang dada ..
  • harga terkini petrol ron95 97 diesel mulai ..
  • tak malu dan tak takut pada allah
  • ozlyn muat naik gambar tak sepatutnya ke la..
  • sup kepala ikan rm150 punca warung pak mat ..
  • foto hangat artis indon cita citata terseba..
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • kerja kerja membina dan menyiapkan garaj ke..
  • wanita sanggup buat ape sahaja kalau dah sa..
  • eden hazard dipilih
  • siapa yang seronok sebenarnya tak cuba tak ..
  • video zarina zainuddin berpeluk erat sangat..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • islam itu indah
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kurang ajaran tak sesat
  • kembali menjadi burung pipit
  • jangan ditangisi haid itu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 7 things you need to know about depression
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)