MAT BANGLA DIBELASAH KERANA TIDURI ISTERI KAWAN SENDIRI unknown hits  

MAT BANGLA DIBELASAH KERANA TIDURI ISTERI KAWAN SENDIRI

PETALING JAYA Akibat menjalin hubungan sulit dengan isteri rakan sendiri seorang lelaki warga Bangladesh dibelasah selepas dia ditemui berdua dua dalam bilik Dalam kejadian di Apartmen Idaman petang semalam warga Bangladesh itu ditumbuk dan ditamp

Teruskan Membaca..



budak dibelasah hingga mati kerana kencing dalam seluar

wanita bakar diri sendiri kerana hutang

dibelasah hingga mati kerana kencing dalam seluar

eina azman nafi pernah dibelasah kerana cantik dan seks..

kesakitan yang amat kerana saiz kolopir terlalu besar i..

eina azman nafi pernah dibelasah kerana cantik dan seks..

kanak kanak dibelasah hingga mati kerana kencing

isteri buat laporan polis kerana saiz za kar suami terl..

boleh jadi gemuk kerana kawan pasangan

jom tengok peti ais ini milik mat bangla memang mengeju..

budak tadika pun lagi bijak dari si mat syabun

cerita sebenar mat bangla kena halau di hari raya korba..

anak buang ibu sendiri kerana di anggap hodoh

peti ais mat bangla

kesakitan yang amat kerana saiz kolopir terlalu besar i..

isteri buat laporan polis kerana saiz zakar suami terla..

zizan razak dimaki mat saleh kerana foto lembu disembel..

anak buang ibu sendiri kerana di anggap hodoh

6 gambar bekas isteri ac mizal shafnie zainuddin yang s..

pelajar tingkatan 3 dihamilkan mat bangla

isteri ustaz rentung dipanah petir ketika berzina denga..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 799
Widget Aktif : 3,989
Banner Aktif : 6,556

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 854,251
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • 25 gambar punca sebenar kemalangan di lebuh..
  • respon ustaz kazim mengenai kempen i want t..
  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • anna faith serupa gadis frozen
  • alamak private post sudah jadi public
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • hiburan tunku mahkota johor tmj nikah cik k..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • date night in with target registry
  • kedah perlu terus fokus dan kekalkan moment..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • super duper cute
  • tips balik kampung dengan selamat
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • jenis jenis jerawat
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • cerita semalam hot spring kah
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)