MAT BANGLA DIBELASAH KERANA TIDURI ISTERI KAWAN SENDIRI unknown hits  

MAT BANGLA DIBELASAH KERANA TIDURI ISTERI KAWAN SENDIRI

PETALING JAYA Akibat menjalin hubungan sulit dengan isteri rakan sendiri seorang lelaki warga Bangladesh dibelasah selepas dia ditemui berdua dua dalam bilik Dalam kejadian di Apartmen Idaman petang semalam warga Bangladesh itu ditumbuk dan ditamp

Teruskan Membaca..



wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

kerana isteri curang lelaki ini potong anu sendiri

punca lelaki ceraikan isteri kerana minum pepsi amat me..

koleksi gambar lawak apabila kawan mabuk dipe dajal kaw..

makjemah video lelaki dibelasah kerana mengintai di tan..

terpotong kepala isteri sendiri ketika aksi silap mata ..

gambar ibu dibelasah anak sendiri 30 kali setiap hari

6ixth sense terbit album sendiri kerana tidak mahu kary..

akibat taksub buat magic terpotong kepala isteri sendir..

potong kemaluan sendiri gara gara isteri

punca lelaki ceraikan isteri kerana minum pepsi amat me..

isteri diceraikan kerana minum air pepsi

kerana aku isteri bidaan tulip ungu

padah cuba cabul isteri kawan

koleksi gambar lawak apabila kawan mabuk dipedajal kawa..

mabuk silap rumah cabul isteri rakan sendiri

suami tiduri kawan baik ibu sendiri

video ngeri bila ahli silap mata tersilap langkah ister..

18sx mat bangla ni nenek pun dia tibai

peragut dibelasah selepas ditinggal kawan

kisah benar luahan hati suami termakan nasi kangkang is..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 161
Widget Aktif : 3,995
Banner Aktif : 7,102

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,077,372
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • salib tersembunyi disebalik batu cincin
  • is malaysia terlibat penggal kepala di syri..
  • is john cena dead wwe superstar reportedly ..
  • kp penjara pulak jadi mangsa liwat seterusn..
  • jom buat tempahan kubur pink jadi viral ust..
  • bagaimana nak buat wifi booster murah sendi..
  • cuepacs tidak akan bela penjawat awam buat ..
  • sentuh punggung dua kali bangla dipenjara 1..
  • fakta menarik tentang lelaki yang perlu dik..
  • presiden pas nak tunggu ada yang mati dulu ..
  • punca lensa kamera tertangkap imej makluh a..
  • kubur pelik kaler pink kubur siapa

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • jika memang engkau jodohku
  • kurang ajaran tak sesat
  • cerita semalam hot spring kah
  • tips balik kampung dengan selamat
  • wang bukanlah segalanya
  • cinta terlarang
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • tanda tanda kanser payudara
  • tips nak jadi hotstufff

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)