MAT BANGLA DIBELASAH KERANA TIDURI ISTERI KAWAN SENDIRI unknown hits  

MAT BANGLA DIBELASAH KERANA TIDURI ISTERI KAWAN SENDIRI

PETALING JAYA Akibat menjalin hubungan sulit dengan isteri rakan sendiri seorang lelaki warga Bangladesh dibelasah selepas dia ditemui berdua dua dalam bilik Dalam kejadian di Apartmen Idaman petang semalam warga Bangladesh itu ditumbuk dan ditamp

Teruskan Membaca..



suami tikam kawan isteri kerana cemburu buta 4 gambar

bapa setubuh anak kandung kerana anak mirip arwah ister..

akibat terlebih ketum mat sabu kini dibabikan oleh ahlu..

7 tahun tidak bersama isteri kerana nafsu terhadap iste..

suami isteri pontianak suka makan darah sendiri

kerana game isteri diabaikan

mat taib diludah kahak sendiri

kerana game isteri diabaikan

7 tahun tidak bersama isteri kerana nafsu disekat amah

padah tiduri isteri kawan sendiri

7 tahun tidak bersama isteri kerana nafsu disekat amah

kerana isteri kerap pulang ke rumah ibunya suami bakar ..

luahan isteri mat hatim penjenayah paling dikehendaki m..

di usir dari kubur sendiri kerana keluarga tidak mampu ..

prk pengkalan kubor dap tak datang sokong kerana pengun..

luahan hati isteri mat hatim penjenayah yang ditembak m..

di usir dari kubur sendiri kerana keluarga tidak mampu ..

18sx anak sendiri disangka isteri

kejam suami sanggup menceraikan isteri kerana nafsu yan..

ishh isteri cantik cerai suami kerana anunya kecil

tikam sampai mati rakan sekerja isteri kerana cemburu b..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 447
Widget Aktif : 3,990
Banner Aktif : 6,420

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 814,794
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • gambar pelik yang tidak pernah kita jumpa
  • usikan lif mortal kombat
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • elyana komen isu buka tudung
  • menarik foto lawak giler vol 544
  • hamster kecil lawan kobayashi dalam pertand..
  • rahsia disebalik simbol 911 di dalam filem ..
  • cinta songsang pak imam terbongkar
  • temui ajal ketika rakam gambar penuntut wan..
  • orang asing pandai cari rezeki kita bagaima..
  • pbs tema geografi tingkatan 1

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • takde idea buat entri buat entri lucah
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)