GAMBAR MAYAT BERJALAN DI SULAWESI unknown hits  

GAMBAR MAYAT BERJALAN DI SULAWESI

INDONESIA yang dihuni pelbagai etnik sememangnya terkenal dengan upacara berunsur mistik Antara adat unik tersebut ialah ritual mayat berjalan yang dipanggil ma nene yang masih diamalkan oleh etnik Baruppu yang mendiami Tana Toraja di Sulawesi

Teruskan Membaca..



10 gambar ngeri kilang memproses mayat untuk muzium pam..

kulim terakam gambar pocong di bilik mayat

11 gambar seram gambar sebenar mayat yang telah digali

mayat keenam sudah dituntut tetapi identiti masih miste..

kenapa dua mayat nahas helikopter ini tidak dituntut

al kisah tangan wanita yang suka mengumpat melekat deka..

kisah tangan melekat dengan mayat

mayat aidana baizieva dituntut oleh adiknya dari kyrgyz..

waris tuntut mayat wanita nahas helikopter

rakan tuntut mayat aidana

akhirnya misteri mayat wanita mangsa nahas helikopter t..

nahas helikopter mayat aidana baizieva dituntut

nahas helikopter bau mayat manusia terbakar semakin kua..

gempar 12 kubur 17 000 mayat mangsa is ditemui

mayat aidana baizieva dituntut rakan

mayat aidana baizieva dituntut rakan

pembunuhan paling terhormat mayat pasangan muda di sumb..

kisah 7 keadaan mayat

mayat dua mangsa kemalangan helikopter masih belum ditu..

bapa aidana baizieva tidak percaya mayat itu milik anak..

rakan tuntut mayat aidana baizieva




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 752
Widget Aktif : 4,046
Banner Aktif : 7,218

Domain Dibenarkan: 11,264
Jumlah Artikel : 1,133,661
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • inilah rupa penyanyi sebenar malaikat versi..
  • video kantoi maksiat pasangan dipaksa terus..
  • tolong lap sikit air liur me le leh dah
  • 11 gambar seram gambar sebenar mayat yang t..
  • keadaan bani israel selepas nabi musa
  • gaduh sampai bo gelkan amoi di kha layak ra..
  • tempat suci ni janganlah berlebihan pulak
  • resepi ayam masak merah sedap mudah
  • 17 gambar proton emas yang canggih ruang da..
  • pasangan kantoi projek di dalam rumah terbi..
  • isteri pangeran brunei yang hebat
  • tengok apa tu bukan ke berenang kat laut

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • 7 things you need to know about depression
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kahwin muda girls only
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)