GAMBAR MAYAT BERJALAN DI SULAWESI unknown hits  

GAMBAR MAYAT BERJALAN DI SULAWESI

INDONESIA yang dihuni pelbagai etnik sememangnya terkenal dengan upacara berunsur mistik Antara adat unik tersebut ialah ritual mayat berjalan yang dipanggil ma nene yang masih diamalkan oleh etnik Baruppu yang mendiami Tana Toraja di Sulawesi

Teruskan Membaca..



mayat berjalan pulang ke kampung

mayat rakyat malaysia ditemui

airasia qz8501 mayat rakyat malaysia di terbang ke tana..

mayat dalam tong berisi konkrit ditemui di bukit berunt..

selfie dengan mayat bawa padah

makjemah qz8501 mayat warga malaysia dibawa pulang makj..

mayat lelaki ditemui bersandar bawah jejantas dekat jln..

selfie dengan mayat rakan selepas membunuhnya

mayat lelaki ditemui bersandar bawah jejantas dekat jln..

tak leh senyum inilah mayat lelaki isis berjaya di bunu..

dvi selesai bedah mayat pembantu juruterbang

pemancing temui mayat disimen dalam tong biru bukit ber..

penemuan mengejutkan di bukit beruntung mayat disumbat ..

pemancing jumpa mayat disimen dalam tong

wanita terkejut mayat kekasih warga nepal dalam tali ai..

derhaka kepada ibu mayat anak perempuan jadi batu

kisah sebenar mayat menjadi batu yang tersebar

terkejut temui mayat dalam tong berisi konkrit

mayat dalam tong berisi konkrit ditemui di bukit berunt..

tidur bersama mayat

punca mayat dalam tong berisi konkrit ditemui di bukit ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 481
Widget Aktif : 4,019
Banner Aktif : 7,010

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,206
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • lelaki pakai baju i masturbate di masjid ja..
  • foto johan bermesra dengan anak anaknya
  • 10 gambar ehem2 amyra rosli tersebar jadi t..
  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • zizan emma hilang mamat khalid redha
  • 5 tarikan utama wanita di mata lelaki
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh di sini p..
  • gel amani penawar sakit lutut sendi gout da..
  • macam ni punya perniaga online pun ada

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • tips nak jadi hotstufff
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • taman di dalam shoping mall
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)