IKAN HIDUP DI LAUT PALING DALAM DIRAKAM unknown hits  

IKAN HIDUP DI LAUT PALING DALAM DIRAKAM

HIDUPAN akuatik jarang mampu hidup di perairan dasar laut yang gelap TOKYO Pasukan penyelidik bersama Jepun Britain melakar sejarah apabila merakamkan 17 kumpulan ikan hidup di dasar paling dalam menjangkau 7 7 kilometer daripada paras laut Ditemui

Teruskan Membaca..



subhanallah ikan ikan di laut gaza melompat masuk ke da..

anda rasa anda orang paling sunyi dalam dunia boleh cub..

anda rasa anda orang paling sunyi dalam dunia boleh cub..

kepala ke belakang bukan alasan untuk tidak berjaya dal..

comment on cara paling bijak mendidik anak menjadi peny..

terkejut dengar akhirnya kapten buka mulut allah maha b..

sambutan hari jadi paling istimewa

seram 10 tempat paling menyeramkan di dunia

bellarabi paling pantas

5 foto wajah remaja 17 tahun paling cantik di dunia

fesyen selebriti paling buruk dalam sejarah mtv video m..

kristina pimenova model kanak kanak paling cantik di du..

penerbangan saya yang paling susah sepanjang 33 tahun s..

solat sunat yang paling afdal

tagisan dan seksaan paling ringan di neraka jahanam

comment on cara paling bijak mendidik anak menjadi peny..

wow 12 denai paling magikal di dunia i

25 bandar paling berbahaya di dunia untuk di diami

10 lagu k pop paling berpengaruh

doa ibu paling mustajab

mesti tengok 38 gambar fenomena tiru gaya solekan artis..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 333
Widget Aktif : 3,961
Banner Aktif : 6,366

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,283
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • eclectic chicago loft wedding

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)