BUANG SAMPAH MELALUI KENDERAAN DI JALAN RAYA unknown hits  

BUANG SAMPAH MELALUI KENDERAAN DI JALAN RAYA

Korang pernah terserempak tak dengan adegan seperti tajuk kat atas Kalau betul nak bersopan santun di jalan raya jauhkan kan la diri sendiri atau keluarga korang daripada buat perkara tu Banyak benda boleh berlaku berpunca daripada perkara tu Jalan

Teruskan Membaca..



bomba syor kajian tangani kebakaran kenderaan di jalan ..

bomba syor kajian tangani kebakaran kenderaan di jalan ..

datuk rosyam nor kemalangan jalan raya

lelaki didenda rm53 000 lepas 34 kali buang sampah kelu..

buang sampah haram tepi jalan

denda rm53 000 sebab 34 kali buang sampah dari atas fla..

gambar lelaki tua ditarik kerbau ke hospital dorong jal..

video wanita berbogel bersiar siar di jalan raya k l

wanita bogel selamba bersiar siar di jalan raya kl

3 anggota tentera antara 11 positif dadah dalam sekatan..

3 anggota tentera antara 11 positif dadah dalam sekatan..

tunggulah next pilihan raya baru kerajaan negeri bagi j..

apa kes seorang lelaki pura pura pengsan di tengah jala..

emma maembong terlibat dalam kemalangan jalan raya

rosyam nor dan emma maembong terlibat dalam kemalangan ..

siapa buang sampah disini satu keluarga akan mati

detik detik jalan raya runtuh di rakam kamera

makjemah projek bernilai 2 1 juta hasilkan kamera kamer..

13 langkah perlu diambil apabila terlibat dalam kemalan..

perkara yang perlu dilakukan bila berlaku kemalangan ja..

punca jep sepahtu kemalangan jalan raya terjawap




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 415
Widget Aktif : 4,030
Banner Aktif : 7,067

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,072,560
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • romie mahu hanez jadi isteri yang baik
  • innalillahi ahmadinejad menghina dua sahaba..
  • kereta arwah tuan guru nik aziz dijual
  • pegh 12 gambar adik tasha shila yang daring..
  • kenyataan nik abduh buat mak janda ghairah
  • wanita seberat 800kg ini berjaya kurus hing..
  • zizan razak bukan teman istimewa saya maemb..
  • luahan hati komando atm apa hak kamu untuk ..
  • isteri curang melekat ketika seks bersama k..
  • gambar cacha maembong terkangkang luas buat..
  • rahsia di sebalik kecantikan gadis ini past..
  • kisah isteri pertama najib razak puteri zai..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • di tubir bibir mataku
  • cinta vs materialistik
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)