BUANG SAMPAH MELALUI KENDERAAN DI JALAN RAYA unknown hits  

BUANG SAMPAH MELALUI KENDERAAN DI JALAN RAYA

Korang pernah terserempak tak dengan adegan seperti tajuk kat atas Kalau betul nak bersopan santun di jalan raya jauhkan kan la diri sendiri atau keluarga korang daripada buat perkara tu Banyak benda boleh berlaku berpunca daripada perkara tu Jalan

Teruskan Membaca..



unik jalan raya unik ini sering dilanda banjir dan menj..

cadangan kerajaan akan bina jalan raya getah

penghilang stress dalam kesesakan jalan raya

lima projek naik taraf jalan raya di sabah

inilah antara 7 jalan paling bahaya di dunia dan paling..

apa cerita jalan lama bukit putus

kalau pkr menang di permatang pauh saya nak jalan b0gel..

pemandu hilang kawalan rempuh penghadang jalan

penjelasan tuan badan tentang perkara sebenar isu jalan..

makjemah inilah antara 7 jalan paling bahaya di dunia d..

nahas di jalan papar lama 40 pelajar dua guru pengiring..

lamborghini aventandor tabrak pembatas jalan di tol anc..

peruntukan rm900 juta bagi naik taraf jalan di sabah

wanita bertudung mahu jalan bogel dari rumah ke klcc

baldwin street jalan dengan cerun paling tajam di dunia

kisah jalan puncak alam

kalau pkr menang di permatang pauh saya nak jalan bogel..

sprm kesan lebih 10 000 pelekat cukai jalan haram

selamat hari raya 2014 dari zee nadzirah sekeluarga

nak cari duit raya dengan chocolate fountain tkcf

cari duit raya dengan chocolate fountain buffet




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 210
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,836
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • hati hati laman web hina islam
  • apa petanda jika mimpi ular
  • kurang ajaran tak sesat
  • tanda tanda kanser payudara
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kau setan aku malaikat
  • spisis kawan yang femes
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)