KESALAHAN KETIKA MEMBACA AL FATIHAH unknown hits  

KESALAHAN KETIKA MEMBACA AL FATIHAH

assalamualaikum kat sini nak share dengan korang2 semua pasal kesalahan yang selalu kita tak perasan dalam bacaan al fatihah yang pasal mengaminkan setelah imam selesai membaca al fatihah maybe ramai da tau dan ada ramai lagi yang t

Teruskan Membaca..



jauhkan menyebut nama syaitan dalam surah al fatihah

tahukah anda mengapa anda tidak menangis ketika membaca..

al fatihah buat almarhum tuan guru nik aziz

al fatihah tuan guru nik aziz meninggal dunia jam 9 40 ..

kelebihan membaca surah al kahfi pada hari jumaat

al fatihah

tuan guru nik aziz meninggal dunia pada 9 45 malam tadi..

kehilangan yang ditangisi al fatihah buat tok guru

rindu al fatihah untuk kamu

al fatihah

al fatihah yb tuan guru nik abdul aziz nik mat meningga..

rahsia surah al fatihah dari sebuah penelitian matemati..

pemain penonton menghadiahkan al fatihah buat tok guru ..

al fatihah buat mu teman

datuk nik abdul aziz nik mat telah kembali ke rahmatull..

al fatihah

al fatihah kepada bonda asri rungkup kecil yang telah k..

al fatihah kepada arwah rashid mat luyu yang telah kemb..

sultan perak titah majlis rasmi dimulakan dengan bacaan..

kisah sufi kehebatan lelaki sejati bayazid al busthami

tahukah kamu kitab taurat zabur injil dan al quran ditu..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 171
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 7,123

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,075,907
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • video remaja malaysia terlibat rakaman vide..
  • bila sigadis melancap dalam kelas gambar sa..
  • penjara tidak benarkan anwar ke parlimen
  • video lawak bila si gemuk rasa diva
  • blog terbaik wanita wordpress 2015
  • disiplin tinggi punca kejayaan
  • mwc 2015 microsoft lumia 640 xl phablet ber..
  • wanita yang menulis surat buat pm difitnah ..
  • kekasih baru zizan perjelas hubungan mereka
  • confirm mat sabu akan tanding presiden pas ..
  • gambar gaun isteri zach x factor seperti be..
  • 11 sebab perempuan suka membebel

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • monolog rasa
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • supermummy - miza harun
  • never date a person who
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)