KESALAHAN KETIKA MEMBACA AL FATIHAH unknown hits  

KESALAHAN KETIKA MEMBACA AL FATIHAH

assalamualaikum kat sini nak share dengan korang2 semua pasal kesalahan yang selalu kita tak perasan dalam bacaan al fatihah yang pasal mengaminkan setelah imam selesai membaca al fatihah maybe ramai da tau dan ada ramai lagi yang t

Teruskan Membaca..



al fatihah video penunggang motosikal hangus dalam kema..

al fatihah takziah untuk keluarga jaafar onn yang telah..

kelebihan surah al fatihah merawat penyakit

kelebihan surah al fatihah merawat penyakit

ustaz ibrahim ramli kembali ke rahmatullah al fatihah

eksklusif pesanan menyetuh hati sebelum permergian alla..

kelebihan surah al fatihah merawat penyakit

dalil dalil yang membolehkan membaca al quran di kubur

al fatihah ibu menteri pertahanan datuk hishamuddin men..

al fatihah bonda ds hishammuddinh2o meninggal dunia

al fatihah ibu menteri pertahanan datuk hishamuddin men..

al fatihah takziah untuk keluarga jaafar onn yang telah..

al fatihah takziah untuk keluarga jaafar onn yang telah..

al fatihah bapa mb perak meninggal dunia

rahsia surah al fatihah yang mungkin kita tidak ketahui

al fatihah bekas jaguh bina badan negara meninggal duni..

5 foto gambar dua anggota sedang bertugas maut ditempat..

kelebihan surah al fatihah merawat penyakit

rahsia surah al fatihah yang mungkin kita tidak ketahui

sebutan amin yang betul ketika berdoa atau selepas al f..

al fatihah bapa mb perak meninggal dunia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 561
Widget Aktif : 3,961
Banner Aktif : 6,584

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 853,718
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • video dua gadis cantik nekad mandi di sunga..
  • gambar pembedahan plastik korea yang hodoh ..
  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • adakah anda berani mencabar diri anda sendi..
  • respon ustaz kazim mengenai kempen i want t..
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • ada ahli politik dibiayai hasil judi haram
  • alamak private post sudah jadi public
  • penjelasan yang padu dari dr maza berkaitan..
  • anna faith serupa gadis frozen
  • jauh
  • date night in with target registry

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • wang bukanlah segalanya
  • super duper cute
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • jika memang engkau jodohku
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips balik kampung dengan selamat
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • tokjogho.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)