KESALAHAN KETIKA MEMBACA AL FATIHAH unknown hits  

KESALAHAN KETIKA MEMBACA AL FATIHAH

assalamualaikum kat sini nak share dengan korang2 semua pasal kesalahan yang selalu kita tak perasan dalam bacaan al fatihah yang pasal mengaminkan setelah imam selesai membaca al fatihah maybe ramai da tau dan ada ramai lagi yang t

Teruskan Membaca..



kisah di sebalik jihadnya allahyarham ustaz lotfi di sy..

al fatihah ustaz lotfi mujahidin malaysia di syria meni..

al fatihah ustaz lotfi ariffin meninggal dunia

al fatihah ustaz lotfi ariffin meninggal dunia

al fatihah gugurnya seorang teman

info al fatihah anak linda rafar meninggal dunia

video terakhir ustaz lotfi yang gugur di bumi syria al ..

al fatihah semoga kamu tenang di sana wahai sahabat

al fatihah pelajar ini maut dirempuh kereta pensyarah d..

hasrat shaikh mohd noor terima sedekah al fatihah selur..

al fatihah gambar terakhir semasa pengkebumian allahyar..

al fatihah buat papa tersayang

keutamaan hadiah al fatihah

hasrat shaikh mohd noor terima sedekah al fatihah selur..

30min ustaz don tajwid 1 kesalahan yang sering berlaku ..

kelebihan surah al fatihah merawat penyakit

datuk aziz sattar passed away al fatihah

sayu inilah status akhir aleesya farhana sebelum dia di..

sedih inilah status akhir aleesya farhana sebelum dia d..

8 gambar selesai berpantang scha al yahya tampil langsi..

isyarat al quran tentang munculnya pasukan daulah islam..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 315
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 6,436

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 814,932
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • usikan lif mortal kombat
  • elyana komen isu buka tudung
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • rahsia disebalik simbol 911 di dalam filem ..
  • cinta songsang pak imam terbongkar
  • hamster kecil lawan kobayashi dalam pertand..
  • temui ajal ketika rakam gambar penuntut wan..
  • 121 ketua bahagian boikot pm najibrazak sat..
  • orang asing pandai cari rezeki kita bagaima..
  • mesti lihat memang cukup mengejutkan apabil..
  • alami penjelajahan baharu dengan geo pet sa..
  • pelajar tawar sewakan teman wanita rm26 seh..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • hati hati laman web hina islam
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)