KESALAHAN KETIKA MEMBACA AL FATIHAH unknown hits  

KESALAHAN KETIKA MEMBACA AL FATIHAH

assalamualaikum kat sini nak share dengan korang2 semua pasal kesalahan yang selalu kita tak perasan dalam bacaan al fatihah yang pasal mengaminkan setelah imam selesai membaca al fatihah maybe ramai da tau dan ada ramai lagi yang t

Teruskan Membaca..



1 surah yang pertama di dalam al qur an al fatihah

al fatihah perginya tokoh sastera melayu

eksklusif pesanan menyetuh hati sebelum permergian alla..

al fatihah takziah untuk keluarga jaafar onn yang telah..

kelebihan surah al fatihah merawat penyakit

6 kebaikan surah al fatihah

kelebihan surah al fatihah merawat penyakit

dalil dalil yang membolehkan membaca al quran di kubur

al fatihah buat allahyarham izwan pilus

penjaga kunci kaabah tersohor meninggal dunia al fatiha..

amalan doa pengasihan paling mustajab dengan al fatihah

al fatihah takziah untuk keluarga jaafar onn yang telah..

al fatihah takziah untuk keluarga jaafar onn yang telah..

5 foto gambar dua anggota sedang bertugas maut ditempat..

kelebihan surah al fatihah merawat penyakit

rahsia surah al fatihah yang mungkin kita tidak ketahui

sebutan amin yang betul ketika berdoa atau selepas al f..

al fatihah bekas jaguh bina badan negara meninggal duni..

rahsia surah al fatihah yang mungkin kita tidak ketahui

al fatihah bapa mb perak meninggal dunia

al fatihah kejutan 14 oktober 2014




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 260
Widget Aktif : 3,948
Banner Aktif : 6,646

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,227
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • new shoes for the balqis
  • 15 selfie paling berani
  • ban ipad seminggu
  • tips percutian ke sydney australia
  • ultron
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • romantik itu sunnah nabi
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia label pada buah buahan
  • di tubir bibir mataku
  • tips balik kampung dengan selamat
  • wang bukanlah segalanya
  • kangkung dan risikonya
  • emak abah opah dan atuk
  • aku penganggur
  • cara penipuan oleh pekerja money changer

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)