KESALAHAN KETIKA MEMBACA AL FATIHAH unknown hits  

KESALAHAN KETIKA MEMBACA AL FATIHAH

assalamualaikum kat sini nak share dengan korang2 semua pasal kesalahan yang selalu kita tak perasan dalam bacaan al fatihah yang pasal mengaminkan setelah imam selesai membaca al fatihah maybe ramai da tau dan ada ramai lagi yang t

Teruskan Membaca..



status terakhir aleesya farhana sebelum ajal menjemput ..

mantan ketua menteri sarawak meninggal dunia al fatihah

al fatihah buat arwah nenda

kerana cinta dia kita datang kerana cinta kita kembali ..

keutamaan hadiah al fatihah

al fatihah tok guru nik aziz nik mat nazak

al fatihah tok guru nik aziz nik mat nazak

pembukaan al fatihah

apakah kehebatan yang ada disebalik surah al fatihah se..

al fatihah buat arwah atok jawahir

kelebihan membaca surah al kahfi setiap jumaat

al fatihah pemerintah arab saudi raja abdullah abdulazi..

5083 al fatihah antara pengkisahan hikmahnya

buat pencinta al aqsa jom daftar

belajar mengaji dewasa menggunakan teknik al hira

punca scha al yahya tinggalkan anugerah juara lagu ajl

cili kasi taruk apahal tv3 serang daim guna anwar al ju..

memelihara kekayaan dan kejayaan berlandaskan al quran

kuasai turki erdogan ganti foto ataturk dengan sultan m..

kenapa dengan surah al kautsar

al quran dengan rumi beli online di bukuonline2u




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 532
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,977

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,021,934
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • 6 gambar comel anak perempuan que haidar be..
  • 9 gambar maria farida berhijab
  • lelaki maut ditembak dengan jarak dekat
  • panas pendedahan mengejutkan rita rudaini t..
  • kebenaran tidak semestinya mejoriti
  • lelaki lumpuh selepas digigit semut
  • wajah terkini pelakon syafik cili cili padi
  • sabah milik kami esmail kiram ll
  • vincent leong bangsat yang harus dihukum ke..
  • jangan usik botol ini jika anda terjumpa
  • video tengah sedap sedap makan kena tembak ..
  • seram wanita ini mendayung tanpa sedar ada ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • emak abah opah dan atuk
  • kangkung dan risikonya
  • never date a person who
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • di tubir bibir mataku
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)