KESALAHAN KETIKA MEMBACA AL FATIHAH unknown hits  

KESALAHAN KETIKA MEMBACA AL FATIHAH

assalamualaikum kat sini nak share dengan korang2 semua pasal kesalahan yang selalu kita tak perasan dalam bacaan al fatihah yang pasal mengaminkan setelah imam selesai membaca al fatihah maybe ramai da tau dan ada ramai lagi yang t

Teruskan Membaca..



apa bagusnya bila kita membaca al quran

al fatihah buat azean irdawaty

sultan azlan shah mangkat hiba dan sedih hamba rakyat a..

batik al fatihah dibeli di kawasan masjid india bukan d..

yang maki wanita korea pakai baju surah al fatihah elok..

yang maki wanita korea pakai baju surah al fatihah elok..

kelebihan surah al fatihah merawat penyakit

yang maki wanita korea pakai baju surah al fatihah elok..

komander tentera israel terbunuh dalam serangan balas a..

15 tentera zionis tembak kaki sendiri sebab takut ekora..

kuliah maghrib bab kelebihan berkhitan ustaz amin di su..

video pintu di bom al aqsa diserang israel

kantoi peniaga melayu islam sendiri jual baju tulisan a..

kisah disebalik perempuan cina pakai baju tulisan surah..

al fatihah buat sahabat sekolah menengah saya

al fatihah kepada mereka yang terkorban dalam insiden m..

video sniper al qassam tembak mati tentera israel

mh370 dan al minya 529 dua tragedi duka bawa gembira

awal ashaari dan scha al yahya kerana baru sahaja berge..

tahniah scha al yahya selamat melahirkan bayi perempuan

majlis khatam al quran dan iftar jama ie jabatan pendid..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 299
Widget Aktif : 3,847
Banner Aktif : 6,265

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,552
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • gambar dan video kelembikan tentera israel ..
  • gambar haiwan haiwan lucu yang di ambil tep..
  • 8 gambar nabila huda buat kejutan sambut ha..
  • cara nak mengelakkan tetamu guna gadget ket..
  • client tech supt specialist vietnamese spea..
  • meletup foto lucah terbaru artis malaysia
  • dibuang keluarga kerana peluk islam
  • israel akui kehebatan pejuang hamas
  • pesawat berpatah balik akibat ancaman penum..
  • takat lebur emas
  • tanyalah ustaz ayat mengubat batuk
  • lelaki terselamat selepas terperangkap 103 ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kembali menjadi burung pipit
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • kisah hidup ustaz azhar idrus sebelum menja..
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)