KESALAHAN KETIKA MEMBACA AL FATIHAH unknown hits  

KESALAHAN KETIKA MEMBACA AL FATIHAH

assalamualaikum kat sini nak share dengan korang2 semua pasal kesalahan yang selalu kita tak perasan dalam bacaan al fatihah yang pasal mengaminkan setelah imam selesai membaca al fatihah maybe ramai da tau dan ada ramai lagi yang t

Teruskan Membaca..



30min ustaz don tajwid 1 kesalahan yang sering berlaku ..

mh17 al fatihah

al fatihah dan takziah mh17

al fatihah mh17

tribute to mangsa keluarga tragedi mh17 al fatihah takz..

hari ini dalam sejarah al fatihah buat mh17

salam takziah keluarga mh17 al fatihah mh17 malaysiaber..

al fatihah pada yang terkorban

mh17 malaysia berkabung al fatihah

al fatihah untuk mangsa tragedi mh17

al fatihah takziah kepada keluarga mangsa mh17

al fatihah mh17

al fatihah dan takziah buat mh17

al fatihah dan takziah mh17

al fatihah mh 17

al fatihah mujahideen malaysia yang gugur di medan riba..

al fatihah mujahideen malaysia gugur di medan ribath sy..

kejam seorang remaja dibunuh dan dimalukan al fatihah

inilah dia wajah mujahidin malaysia yang pertama syahid..

bacaan al fatihah paling tepat makhrajnya di dunia

al fatihah mujahideen malaysia yang gugur di medan riba..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 374
Widget Aktif : 3,925
Banner Aktif : 6,390

Domain Dibenarkan: 10,315
Jumlah Artikel : 792,396
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check



    

bacaan popular :

  • 2 gambar nurse berselfie riang dengan ehem ..
  • foto adegan ghairah seorang kakitangan kera..
  • gengster pps lepas guan eng hasut lawan pdr..
  • buah yang anak anda tak pernah tengok
  • benarkah hello kitty seekor kucing jom baca..
  • ga merdeka di sini lahirnya sebuah cinta by..
  • solat sunat tahajjud
  • ice bucket challenge kebodohan apakah ini
  • jam tangan pintar apple akan diperlihatkan ..
  • artis dikecam kerana letak nama tak sesuai ..
  • comment on memasang radio pada blog post by..
  • ulasan lg minibeam pg60g projektor mini den..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • taman di dalam shoping mall
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2795)   wanita (1819)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)