IRAN BIMBANG WABAK PENYAKIT SELEPAS GEMPA unknown hits  

IRAN BIMBANG WABAK PENYAKIT SELEPAS GEMPA

RUNTUHAN rumah yang terdapat di Kampung Varzaghan semalam selepas gempa bumi yang berlaku pada Sabtu lalu TEHERAN Gempa bumi berkembar yang memusnahkan sejumlah perkampungan di pedalaman barat daya Iran hujung minggu lalu meragut 306 nyawa dengan ke

Teruskan Membaca..



wabak penyakit berjangkit dan amalan gaya hidup sihat

didakwa menghidap penyakit diabetis ezad exist mahu sor..

lelaki ditemui lemas selepas hilang di hulu terengganu

pilihan selepas spm

maut selepas main video game tanpa henti selama 19 jam

maut selepas main video game tanpa henti selama 19 jam

petua wanita sentiasa cantik semasa hamil dan selepas b..

4 gambar azlan typewriter kini miliki ferrari selepas z..

gagal menyamar selepas mengintai

maut selepas main video game tanpa henti selama 19 jam

selepas gambar berhijab lindsay lohan muatnaik ayat al ..

cita citata terlanjur kata selepas mengaku masih bujang

status status sedih nazim othman selepas disyaki hidap ..

maut selepas main video game tanpa henti selama 19 jam

am bbc cetus kontroversi selepas temu bual perogol di p..

takut nak bersama suami selepas bersalin

pesawat thy726 tergelincir ke rumput selepas mendarat

makjemah wanita mintak cerai selepas seminggu kahwin ke..

nekad kurus selepas terbunuh anak saudara

perasaan che ta tak selepas anak lebih popular

gagal menyamar selepas mengintai




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 164
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 7,113

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,650
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • best quote 10 bersederhanalah
  • punca sebenar lelaki ini dib0gel dan dibela..
  • ya nuha kami pun tak sangka jugak
  • 2 sahabat maut digilis lori tangki simen di..
  • day 2890
  • resepi jus sihat buang toksin dari badan se..
  • what is network firewall
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • pesta angin timur perlis 2015
  • tradisi pembakaran mayat di india yang meng..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • untungnya insan bergelar wanita
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • diari sedih seekor kucing
  • taman di dalam shoping mall
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kahwin muda girls only
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)