SAMBUNG BELAJAR unknown hits  

SAMBUNG BELAJAR

Si polan A Selamat menjadi mahasiswa Banyak ke subjek sem ni Si polan B 2 je bro kelas pun sebulan sekali Si polan A Wah best giler full time camtu Si polan B Full time mende kena pancung dengan XXXXXX Si polan A Apa punya XXXXXX nak sambun

Teruskan Membaca..



belajar longhat utara

comment on mari belajar kedekut by imahtalks

yuna perlu banyak belajar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 345
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,836
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • kembali menjadi burung pipit
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kau setan aku malaikat
  • aku penganggur
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • jangan ditangisi haid itu
  • ciri ciri wanita solehah
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)