TEKANAN JAWAB SOALAN PENILAIAN MENENGAH RENDAH PMR unknown hits  

TEKANAN JAWAB SOALAN PENILAIAN MENENGAH RENDAH PMR

Sekarang ni cuma tinggal dua hari sahaja lagi sebelum adik adik PMR kita melaungkan Merdeka Namun nasihangit nasihatkan janganlah adik adik jawab soalan ujian PMR ni dengan penuh tekanan macam dekat bawah ni Jawab biar tenang je Insyaallah kejayaan m

Teruskan Membaca..



pengantin perempuan tinggalkan majlis bakal suami binga..

pengantin perempuan tinggalkan majlis bakal suami gagal..

makjemah pengantin perempuan tinggalkan majlis bakal su..

pengantin perempuan tinggalkan majlis bakal suami gagal..

pengantin wanita tinggalkan pengantin lelaki kerana gag..

pengantin tinggalkan majlis kerana bakal suami gagal ja..

najib jawab soalan dan kritikan gst tun mahathir

gaji rendah sukar beli rumah

najib tak jawab soalan tun dr mahathir

hadi enggan jawab soalan undi siapa di pmtg pauh

pengantin perempuan tinggalkan majlis kerana suami gaga..

pm kena hadir ke parlimen untuk jawab soalan

azminali harus jawab sebagai menteri besar soalan 2

batal perkahwinan kerana gagal jawab soalan matematik

najib tak jawab soalan tun dr mahathir

sensasi najib tak jawab soalan saya kata tun m

azminali harus jawab sebagai menteri besar soalan 1

tak jadi kahwin sebab gagal jawab soalan matematik

13 cara jawab soalan bila nak kahwin

azminali harus jawab sebagai menteri besar soalan 3

gagal jawab soalan matematik pengantin lelaki ditinggal..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 169
Widget Aktif : 4,003
Banner Aktif : 7,260

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,139,372
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • phytocol formula ajaib turunkan tahap koles..
  • berjaya dirakam wanita penghuni pulau miste..
  • punca sebenar dakwaan kubur 1 malaysia teru..
  • 2015 toyota rush facelift introduced in mal..
  • 20 gambar tutttt gadis ini disebar kesian b..
  • syatilla miliki ciri wanita idaman shaheizy..
  • guru putus hujung jari tersepit pintu ditut..
  • ramai terkejut bila pelakon ini masuk kilau..
  • latest kalau najib tak letak jawatan semua ..
  • wanita sabah tanggal baju ditahan
  • kondom palsu di rampas
  • pulau ini tersangat cantik tetapi pengunjun..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • tips nak jadi hotstufff
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • monolog rasa
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • aku penganggur
  • kangkung dan risikonya
  • tips balik kampung dengan selamat
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)