MAKSUD GRAFIK unknown hits  

MAKSUD GRAFIK

GRAFIK Grafik merupakan antara media yang paling utama dan popular digunakan bagi memperlihatkan keterampilan sesebuah aplikasi multimedia Menurut kamus Dewan Bahasa dan Pustaka grafik membawa maksud perkara berkenaan lukisan atau ukiran Dalam ha

Teruskan Membaca..



nurul izah tak paham maksud inkuiri awam bila tak paham..

maksud perkataan sado

ketahui maksud kod pada tayar kereta

ketahui maksud kod pada tayar kereta

18sx maksud f k and s t origin akronim

maksud sebenar hollywood yang tidak kita ketahui

maksud baru simpulan bahasa menara gading

maksud peribahasa menara gading tetek perempuan

video shafee jawab maksud sukarela seksyen 377b liwat l..

makjemah maksud gong xi fa cai yang ramai orang bukan c..

mampukah anda meneka maksud disebalik 10 gambar ini san..

maksud pecak lele yang disebut oleh ajak shiro

beritahu saya maksud hilang dan lenyap

mh370 beritahu saya maksud hilang dan lenyap

maksud sebenar bacaan dalam solat

maksud wordless wednesday

maksud mantera buka tutup pintu gua p ramlee dalam ali ..

maksud sebenar bacaan dalam solat

lirik lagu aku tanya apa khabar joe flizzow feat sonaon..

maksud pecak lele yang disebut oleh ajak shiro

25 maksud di sebalik alasan putus cinta




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 483
Widget Aktif : 3,989
Banner Aktif : 7,148

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,139
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • 5 foto perubahan imej terkini nora danish p..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • taman di dalam shoping mall
  • tips nak jadi hotstufff
  • emak abah opah dan atuk
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • monolog rasa
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)