SAJAK BUAT IBU AYAH unknown hits  

SAJAK BUAT IBU AYAH

Assalamu alaikum Kelmarin aku kemas kemas buku kat rumah terjumpa akan satu tesis yang ternyata sudah usang dimamah tahun Tesis 1977 Fakulti Pengajian Islam Jabatan Usuluddin Universiti Kebangsaan Malaysia masa tu di Petaling Jaya Tertarik aku pa

Teruskan Membaca..



ayah rogol anak perempuan ketika ibu tiada

tak tahulah kenapa ada yang dengki sampai buat cerita m..

tak tahulah kenapa ada yang dengki sampai buat cerita m..

apa perlu ibu buat kalau anak batuk dan asma

di tinggal ibu ayah dari kecil budak ini berjalan seper..

iq anak tinggi bila rapat dengan ayah

ziarah pusara ayah ikut cara nabi pesan nik abduh

akhirnya habis 53 episod sedihnya ending teringat arwah..

nik aziz ikut sunah nabi ketika ziarah pusara ayah nik ..

viral terkini ayah saya seorang yang hebat tapi dia pen..

happy birthday tok ayah

amin syukur aku masih ada mak dan ayah

ada ke mak ayah yang nak jururawat yang uruskan kencing..

trkom ayah belikan aku ferrari ayah kau beli kereta apa

sihir ayah makan anak

angkara ilmu hitam ayah makan anak hidup hidup

menyayat hati bayi lelaki berusia 20 bulan maut dihempa..

ayah ini telah cipta sendiri aktiviti permainan untuk a..

makjemah bagaimana kisah ayah saya kedekut membuat lela..

5 gambar sms 4 anak salah hantar pada ayah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 810
Widget Aktif : 4,007
Banner Aktif : 7,022

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,497
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • 10 gambar ehem2 amyra rosli tersebar jadi t..
  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • foto johan bermesra dengan anak anaknya
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh di sini p..
  • inilah akibat seluar terlalu ketat
  • zizan emma hilang mamat khalid redha
  • 5 tarikan utama wanita di mata lelaki
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • empat adik najib bongkar rahsia meletakkan ..
  • macam ni punya perniaga online pun ada

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • 26 fascinating films about food
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • di tubir bibir mataku
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • 7 things you need to know about depression
  • 27 kesan perbuatan zina
  • puisi terakhir imam syafie
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)