SAJAK BUAT IBU AYAH unknown hits  

SAJAK BUAT IBU AYAH

Assalamu alaikum Kelmarin aku kemas kemas buku kat rumah terjumpa akan satu tesis yang ternyata sudah usang dimamah tahun Tesis 1977 Fakulti Pengajian Islam Jabatan Usuluddin Universiti Kebangsaan Malaysia masa tu di Petaling Jaya Tertarik aku pa

Teruskan Membaca..



ibu ayah solat atas kerusi kurangkan masalah lutut

iklan mengenai hubungan ayah dan anak ini akan buat and..

apa yang ayah nak buat dalam labour room

budak usia 12 tahun miliki kepala tergantung ibu rela a..

sayu okz ismail sm kadir ziarah ibu meninggal dengan ga..

apabila ibu bapa tidak perihatin pada anak gadis keseor..

ibu zul arifin kecewa dia kerana gagal dalam pelajaran

makjemah ibu bapa lebih rela anak mati dari terus mende..

penyakit pelik mahendra membuatkan ibu bapa sanggup keh..

sayu okz ismail sm kadir ziarah ibu meninggal dengan ga..

aurora ibu kapsul mutiara untuk kulit cerah gebu

pantang ada silap sikit dia ibu tiri mesti mengamuk lua..

surah ibu mana

hormat ibu bapa guru jika ingin cemerlang

luahan hati gadis 13 tahun didera ibu tiri

sayu okz ismail sm kadir ziarah ibu meninggal dengan ga..

kish sedih seorang ibu sedih la sangat

milk booster khas untuk ibu masalah susu badan

ibu bapa lebih rela anak mati dari terus menderita

ibu ugut pijak kepala bayi

ibu lebih rela lihat anak mati




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 477
Widget Aktif : 4,018
Banner Aktif : 7,243

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,141,385
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • update identiti sebenar wanita tayang dada ..
  • harga terkini petrol ron95 97 diesel mulai ..
  • tak malu dan tak takut pada allah
  • ozlyn muat naik gambar tak sepatutnya ke la..
  • sup kepala ikan rm150 punca warung pak mat ..
  • foto hangat artis indon cita citata terseba..
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • kerja kerja membina dan menyiapkan garaj ke..
  • eden hazard dipilih
  • wanita sanggup buat ape sahaja kalau dah sa..
  • siapa yang seronok sebenarnya tak cuba tak ..
  • video zarina zainuddin berpeluk erat sangat..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • islam itu indah
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • jenis jenis jerawat
  • kembali menjadi burung pipit
  • jangan ditangisi haid itu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 7 things you need to know about depression
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)