SAJAK BUAT IBU AYAH unknown hits  

SAJAK BUAT IBU AYAH

Assalamu alaikum Kelmarin aku kemas kemas buku kat rumah terjumpa akan satu tesis yang ternyata sudah usang dimamah tahun Tesis 1977 Fakulti Pengajian Islam Jabatan Usuluddin Universiti Kebangsaan Malaysia masa tu di Petaling Jaya Tertarik aku pa

Teruskan Membaca..



cara mudah nak buat kacang cornflakes pedas

resepi cara buat salmon terayaki

raya 2015 koleksi raya untuk ibu menyusu

ibu cerewet memilih sangat untuk anak

kastam buat operasi sabotaj peniaga peniaga online

blogger buat duit dengan exabytes

idea p p sains buat elektroskop sendiri

kenapa guru perlu buat analisis item

fbp2015 keayuan aksi memukau fariha buat pengunjung cai..

resepi cara buat biskut mazola yang sedap




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 164
Widget Aktif : 3,288
Banner Aktif : 7,972

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,927
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • barisan kabinet baharu ikrar bersatu dalam ..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 7 things you need to know about depression
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • 27 kesan perbuatan zina
  • jenis jenis jerawat
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kangkung dan risikonya
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)