BURUNG MERPATI BAHAYA unknown hits  

BURUNG MERPATI BAHAYA

assalamualaikum korang kenal ke tidak burung merpati najis burung ni memang boleh membawa penyakit kat kita cik siti kalau pegi mana2 and ternampak ada najis burung tak kesah la burung apa pun bukannya ada cop ni najis burung merpati

Teruskan Membaca..



7 gambar burung yang paling bahaya di dunia

inilah burung paling bahaya dan di takuti di dunia

3 gambar inilah perjalanan ke sekolah paling bahaya di ..

makjemah inilah lokasi sekolah paling bahaya di dunia m..

6 bahaya tidur pagi

inilah antara 7 jalan paling bahaya di dunia dan paling..

wanita mesti baca kenali bahaya kentut rahim yang ramai..

inilah lokasi sekolah paling bahaya di dunia

inilah antara 7 jalan paling bahaya di dunia dan paling..

inilah tasik cantik tetapi yang paling bahaya di muka b..

lapangan terbang di hong hong paling bahaya di dunia

bahaya cuti lama

rumah bahaya canggih unik di tebing laut

makjemah inilah antara 7 jalan paling bahaya di dunia d..

jam pintar juga bahaya

muzium burung hantu

ustaz shamsuri hj ahmad burung buat harakiri

burung ini boleh terbang selama 180 hari tanpa henti

burung yang memadam api nabi ibrahim a s ustaz haslin

burung hantu yang buruk perangai

seludup burung kakak tua dalam botol




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 127
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • hati itu umpama gelas
  • tips nak jadi hotstufff
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • tanda orang sayang dekat kita
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)