ADI PUTRA ADA SKANDAL DENGAN RITA unknown hits  

ADI PUTRA ADA SKANDAL DENGAN RITA

MENGALAMI masalah keretakan rumah tangga pastinya menjadi satu pengalaman yang cukup pahit buat dua orang pelakon popular iaitu Mohamed Hadi Putera Halim atau lebih popular dengan Adi Putra dan Rita Rudaini Mokhtar Bagaimanapun segala permasalahan yang

Teruskan Membaca..



video bekas skandal adi putra tersebar

siapa rita rudaini pilih rosyam nor atau adi putra

bekas skandal adi putra kongsi gambar yang tak patut

skandal adi putra kongsi gambar terlampau sulitnya

skandal adi putra kongsi gambar sulit

isteri adi putra tepis gosip terbaharu tidak tinggal se..

isteri adi putra tepis gosip terbaharu tidak tinggal se..

adi putra berpisah rumah dengan isterinya

adi putra tinggal berasingan bersama isteri

adi putra dilanda kontroversi lagi

biodata adi putra

isteri adi putra nafikan khabar angin rumahtangga berma..

isteri adi putra nafi tak tinggal sebumbung

adi putra dilanda kontroversi lagi

isteri adi putra nafi tidak tinggal sebumbung

adi putra tinggal berasingan bersama isteri

adi putra tidak tinggal sebumbung dengan isteri

adi putra tinggal berasingan dari isteri

adi putra kini tinggal berasingan dari isterinya

adi putra kini tinggal berasingan dari isterinya

adi putra dah tak tinggal sebumbung dengan isteri




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 650
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 6,326

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 795,246
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • gambar rasmi proton iriz
  • singapura beri penghormatan kepada yusof is..
  • model micaela schaefer rai cabaran ice buck..
  • awek malam merdeka diminta tampil
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • padah apabila 11 foto koleksi peribadi awek..
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • pecah rahsia saya cuma tukar agama tidak tu..
  • one summer night lyrics temptation ost
  • warga indonesia solat di mrt
  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • gadis melayu buat maksiat di malam merdeka

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • cinta vs materialistik
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)