ADI PUTRA ADA SKANDAL DENGAN RITA unknown hits  

ADI PUTRA ADA SKANDAL DENGAN RITA

MENGALAMI masalah keretakan rumah tangga pastinya menjadi satu pengalaman yang cukup pahit buat dua orang pelakon popular iaitu Mohamed Hadi Putera Halim atau lebih popular dengan Adi Putra dan Rita Rudaini Mokhtar Bagaimanapun segala permasalahan yang

Teruskan Membaca..



skandal adi putra sharekan photo sulitnya

panas pelakon adi putra disiasat polis kerana skandal d..

gambar wanita yang terlibat skandal dengan adi putra te..

selepas afdlin jamal adi putra pula bakal tunaikan haji

selepas afdlin jamal adi putra pula bakal tunaikan haji

adi putra bakal tunai haji

adi putra jamal abdillah afdlin shauki tunaikan haji

adi putra jamal abdillah afdlin shauki tunaikan haji

bekas suami nooraida sebar gambar topless adi putra di ..

apa reaksi adi putra bila gambar separuh tlanjang milik..

lagi gambar skandal baru si gundik kit siang terdedah

selamat kembali haji adi putra

panas dyana sofya ada skandal dengan suami orang

taktik lapuk tagih simpati jantan lembut tergedik yang ..

isteri adi putra sindir kaki gosip tengok bola pun tak ..

selamat menunaikan ibadah haji adi putra

adi putra bakal tunai haji

gambar adi putra afdlin shauki tunaikan haji

adi putra jamal abdillah dan afdlin shauki di mekah

adi putra bakal tunai haji

adi putra mohon maaf sebelum berangkat ke mekah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 481
Widget Aktif : 3,961
Banner Aktif : 6,633

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,650
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • isteri zairil mengaku dia yang sebarkan gam..
  • sanggupkah zairil saman isterinya opps terb..
  • wartawan di bunuh dan mayatnya di pamerkan ..
  • isu sentuh anjing aziz m osman kemuka soala..
  • apa kesalahan ustaz azhar idrus
  • wajah pemandu bas rapid yang di tikam kini ..
  • menjelang anwar dipenjara pakatan rakyat mu..
  • suspek kes penyebaran gambar intim dyana so..
  • new shoes for the balqis
  • bloglist 2014
  • buat kerja apa yang kita suka buat
  • padah mencuri di surau

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia label pada buah buahan
  • emak abah opah dan atuk
  • hati itu umpama gelas
  • islam itu indah
  • 7 things you need to know about depression
  • di tubir bibir mataku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)