ADI PUTRA ADA SKANDAL DENGAN RITA unknown hits  

ADI PUTRA ADA SKANDAL DENGAN RITA

MENGALAMI masalah keretakan rumah tangga pastinya menjadi satu pengalaman yang cukup pahit buat dua orang pelakon popular iaitu Mohamed Hadi Putera Halim atau lebih popular dengan Adi Putra dan Rita Rudaini Mokhtar Bagaimanapun segala permasalahan yang

Teruskan Membaca..



skandal adi putra kongsi gambar terlampau sulitnya

skandal adi putra kongsi gambar sulit

bekas skandal adi putra kongsi gambar yang tak patut

skandal adi putra sharekan photo sulitnya

wanita adi putra kongsi gambar sulit

biodata adi putra

siapa rita rudaini pilih rosyam nor atau adi putra

isteri adi putra sindir kaki gosip tengok bola pun tak ..

ezany kongsi gambar isteri bersama skandal di facebook

panas ezany kongsi gambar isteri bersama skandal di fac..

gempar ezany kongsi gambar isteri dan skandal di facebo..

ezany kongsi gambar isteri bersama skandal di facebook

ezany kongsi dedah foto isteri bersama skandal di faceb..

ezany dedah gambar isteri bersama skandal di facebook

gempar ezany kongsi gambar isteri dan skandal di facebo..

aidil zafuan tidak setuju dengan tuntutan rita rudaini

hot foto aidil zafuan tidak setuju tuntutan mut aah rm3..

aidil zafuan sifatkan tuntutan rita sebagai melampau

bila aidil zafuan tidak setuju permintaan melampau rita..

ezany kongsi gambar isteri bersama skandal di facebook

gambar skandal isteri ezany nizariff curang tersebar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 476
Widget Aktif : 3,923
Banner Aktif : 6,448

Domain Dibenarkan: 10,371
Jumlah Artikel : 807,724
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • video toyol bergerak dikurung dalam botol
  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • video lelaki tak sedar wanita misteri menum..
  • video gempar kayak ini diangkat ke atas air..
  • ya allah mulianya budak buta ini
  • video detik cemas pelakon malaysia dirompak
  • makan cepat boleh diabetes
  • gadis meninggal selepas gambar seram menyer..
  • bekas kapten kebangsaan meninggal
  • lebih 4 juta iphone 6 dan iphone 6 plus ter..
  • cukuplah orang tahu setakat itu sahaja nita..
  • senarai kes melibatkan akta hasutan sepanja..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • diari sedih seekor kucing
  • super duper cute
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • islamic-educations.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)