ADI PUTRA ADA SKANDAL DENGAN RITA unknown hits  

ADI PUTRA ADA SKANDAL DENGAN RITA

MENGALAMI masalah keretakan rumah tangga pastinya menjadi satu pengalaman yang cukup pahit buat dua orang pelakon popular iaitu Mohamed Hadi Putera Halim atau lebih popular dengan Adi Putra dan Rita Rudaini Mokhtar Bagaimanapun segala permasalahan yang

Teruskan Membaca..



skandal adi putra sharekan photo sulitnya

bekas suami nooraida sebar gambar topless adi putra di ..

apa reaksi adi putra bila gambar separuh tlanjang milik..

selepas afdlin jamal adi putra pula bakal tunaikan haji

selepas afdlin jamal adi putra pula bakal tunaikan haji

adi putra jamal abdillah afdlin shauki tunaikan haji

adi putra bakal tunai haji

panas rita rudaini ada bukti aidil zafuan main kayu tig..

isteri adi putra sindir kaki gosip tengok bola pun tak ..

rita rudaini ada bukti aidil zafuan main kayu tiga deng..

selamat kembali haji adi putra

rita rudaini ada bukti aidil zafuan main kayu tiga deng..

saya sendiri ada banyak bukti rita rudaini

panas dyana sofya ada skandal dengan suami orang

adi putra jamal abdillah afdlin shauki tunaikan haji

adi putra bakal tunai haji

gambar adi putra afdlin shauki tunaikan haji

alhamdulillah adi putra berangkat menunaikan fardu haji..

adi putra bakal tunai haji

adi putra mohon maaf sebelum berangkat ke mekah

adi putra mohon maaf sebelum berangkat ke mekah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 766
Widget Aktif : 3,997
Banner Aktif : 6,548

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 851,907
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • adel tersingkir di konsert akademi fantasia..
  • program saya nak sentuh anjing dapat sambut..
  • video cctv bagaimana pengurus bank ditetak
  • gambar mesra dyana sofya dan zairil khir te..
  • masej terakhir mengenai mati dari mangsa re..
  • pesawat bawa 14 warga malaysia berpatah bal..
  • adakah selepas ini akan ada program i want ..
  • oppo find 7 dan find 7a sedia dikemaskini d..
  • nota buat cempaka sophilea
  • menarik foto lawak giler vol 594
  • promosi bulanan shaklee
  • mesin dispenser air l ucah jadi tarikan par..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • 26 fascinating films about food
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • 7 things you need to know about depression
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • apa petanda jika mimpi ular

  • wajib lawat :

  • nenektanjung.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ringantangan.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)