FOTO IM4U ARTIS BERSAMA BN TAK GILA JADI PENCERAMAH MEREKA TAHU TANGGUNGJAWAB MEREKA unknown hits  

FOTO IM4U ARTIS BERSAMA BN TAK GILA JADI PENCERAMAH MEREKA TAHU TANGGUNGJAWAB MEREKA

Tak perlu terkejut kalau artis tempatan yang tersohor Malaysia bersama dalam program BN Kesemua yang hadir semata mata memberi sokongan yang tidak berbelah bagi kepada program yang membawa menafaat kepada masyarakat tanpa mengira kesibukan jadual ma

Teruskan Membaca..



gambar siti saleha berkemban jadi bahan mereka gila sek..

4 gambar adoiiii pengotor gila mereka yang buat putu ma..

pas harap sangat calon umno bn bersalaman atau bergamba..

2 foto gambar segelintir golongan tak tahu hormat lagu ..

kembalikan isa atau perkukuhkan sosma dap berlagak sams..

kemerdekaan kita untuk mereka

tak mungkin saya kacau kebahagiaan mereka

10 janji allah kepada mereka yang ingin mendirikan ruma..

mereka menjadi milyarder dengan youtube

tak mungkin saya kacau kebahagiaan mereka ayda jebat

mereka menjadi milyarder dengan youtube

cute scha dan awal namakan anak mereka lara

ketika aku di kampung mereka gembira dengan jamuan raya

tak mungkin saya kacau kebahagiaan mereka ayda jebat

kami rasa apa yang mereka rasa

beranikah pas ketengahkan calon mereka untuk jawatan mb

mereka tak mahu saya lagi

dah mereka tak suka

beri peluang kepada pas untuk buktikan kesetiaan mereka

mereka menjadi milyarder dengan youtube

bila pasangan tak suka miliki rumah besar tapi bila ten..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 423
Widget Aktif : 3,953
Banner Aktif : 6,457

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 813,803
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ajal rakam gambar penuntut wanita uitm dire..
  • lionel zinnbauer posted an update also visi..
  • 21 perkara tentang scotland yang merdeka ya..
  • panas akibat hina lagu negaraku
  • tasha shilla nafi bercium dengan han di kha..
  • petua atasi masalah haid secara semulajadi
  • resepi florentine cookies
  • jawatan kosong terbaru telekom malaysia tm
  • punca sebenar pelajar uitm maut dirempuh pe..
  • menarik foto lawak giler vol 544
  • usaha perangi denggi di shah alam
  • 12 gambar pelajar uitm shah alam maut dilan..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 26 fascinating films about food
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com




  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)