FOTO IM4U ARTIS BERSAMA BN TAK GILA JADI PENCERAMAH MEREKA TAHU TANGGUNGJAWAB MEREKA unknown hits  

FOTO IM4U ARTIS BERSAMA BN TAK GILA JADI PENCERAMAH MEREKA TAHU TANGGUNGJAWAB MEREKA

Tak perlu terkejut kalau artis tempatan yang tersohor Malaysia bersama dalam program BN Kesemua yang hadir semata mata memberi sokongan yang tidak berbelah bagi kepada program yang membawa menafaat kepada masyarakat tanpa mengira kesibukan jadual ma

Teruskan Membaca..



harap harap umno dan bn permatang pauh tak payahlah nak..

couple ini kelihatan biasa sehinggalah anda tahu kisah ..

william dan kate tampil bersama bayi perempuan mereka

akhir sekali pecah tembelang semuanya dan tahulah orang..

saya akan cium mereka diem my

pesanan untuk mereka yang ada eczema or asma

ahmad maslan mengamuk ibunya digelar babi sabar tok sem..

cyanogen akan menyertakan aplikasi dan perkhidmatan mic..

sarawak for sarawakians fitnah ketua menteri sarawak so..

penunggu atau lembaga putih mereka maksudkan itu saya t..

charger handphone khas untuk mereka yang sukakan aktivi..

menteri sepupu rosmah akal menipu atau dah sewel rakyat..

mereka di hina di negara sendiri tetapi rakyat bosnia m..

ajal mereka belum sampai

aku dan mereka berjuang

selfie sticks menjadikan mereka ini unik

adik beradik terkejut melihat peninggalan mendiang ibu ..

awek awek cina ni baiklah kena bagi singkat lagi pakaia..

boyband boyband jaman dulu gimana mereka sekarang

pdrm tak akan berkompromi dengan mereka yang menyentuh ..

ustaz haslin pernah dituduh gila nak jadi artis




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 340
Widget Aktif : 3,309
Banner Aktif : 7,951

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,617
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • motivasi nak jadi cantik
  • sketsa cinta awak dan saya
  • puisi terakhir imam syafie
  • supermummy - miza harun
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • bahaya ajinomoto
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • macam macam wau ada
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • selongkar10.blogspot.com




  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)