PASEMBUR HUSSIN PASEMBUR DAN MEE GORENG MAMAK TERBAIK DI SUBANG JAYA unknown hits  

PASEMBUR HUSSIN PASEMBUR DAN MEE GORENG MAMAK TERBAIK DI SUBANG JAYA

Gambar sekadar hiasan tadi tak sempat ambik gambar sebab lapar sangat Lama dah hasrat nak share pasal tempat makan yang menarik pada aku tapi tak timbul timbul jugak entry untuk makanan menarik ni Tadi tengah hari kebetulan ada urusan di Subang Jaya

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 396
Widget Aktif : 3,947
Banner Aktif : 6,749

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 920,018
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • suami jarang balik rumah isteri dihenjut ja..
  • belle gabungan bekas ahli kumpulan elite fe..
  • makjemah chacha tak sedar aksi mesra dengan..
  • pengasuh kejam dari uganda
  • lelaki ini gali kubur untuk foto selfie den..
  • jom lihat kehidupan mewah anak jutawan chin..
  • amelina ratu dangdut kembali membuka auratn..
  • dynas mokhtar dah jumpa pengganti
  • foto awek cantik bertudung tapi terserlah
  • blackberry wooing iphone users with cash
  • infant born with third eye in japan
  • 3 gambar kemalangan ngeri wanita putus kepa..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • spisis kawan yang femes
  • kurang ajaran tak sesat
  • blog spammers sudah bijak
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • di tubir bibir mataku
  • diari sedih seekor kucing
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)