PASEMBUR HUSSIN PASEMBUR DAN MEE GORENG MAMAK TERBAIK DI SUBANG JAYA unknown hits  

PASEMBUR HUSSIN PASEMBUR DAN MEE GORENG MAMAK TERBAIK DI SUBANG JAYA

Gambar sekadar hiasan tadi tak sempat ambik gambar sebab lapar sangat Lama dah hasrat nak share pasal tempat makan yang menarik pada aku tapi tak timbul timbul jugak entry untuk makanan menarik ni Tadi tengah hari kebetulan ada urusan di Subang Jaya

Teruskan Membaca..



mee goreng mamak simple

mee goreng sotong ala mamak style

mee goreng mamak simple

mee goreng mamak simple

tumis tumis ramadhan mee udang ayam goreng kong poh jus..

resepi mee goreng basah

puasa ke 6 mee goreng daging

resepi mee goreng basah kegemaran saya

mee goreng telur lipas di bazar ramadhan

mi goreng mamak

mi goreng mamak real

video ketam pandai makan mee goreng pakai tangan

mee goreng telur lipas di bazar ramadhan

ayam goreng berempah ala mamak penang

mee goreng tolo lipeh di bazar ramadhan taman tasik

jawatan kosong di majlis perbandaran subang jaya

mee goreng mamak

adun subang jaya hannah yeoh nafi peluk islam

mee goreng mamak

gigi manusia dijumpai dalam mee goreng mamak

resepi rojak mee mamak style




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 189
Widget Aktif : 3,832
Banner Aktif : 6,280

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • gambar dan video kelembikan tentera israel ..
  • meletup foto lucah terbaru artis malaysia
  • takat lebur emas
  • tentera israel dipecat kerana takut dengan ..
  • filem lucah untuk ulama pas pro umno
  • adab meminta maaf yang kita selalu terlepas..
  • soalan syeikh arifi kepada seorang kristian
  • pengamat pemenang pilpres ada di mk
  • year 2015 malaysia public holiday calendar
  • video peminat dakwa penyanyi jelita ini dir..
  • populariti bukan halangan nur fathia untuk ..
  • jangan tinggal dakuuuu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • aku penganggur
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)