PASEMBUR HUSSIN PASEMBUR DAN MEE GORENG MAMAK TERBAIK DI SUBANG JAYA unknown hits  

PASEMBUR HUSSIN PASEMBUR DAN MEE GORENG MAMAK TERBAIK DI SUBANG JAYA

Gambar sekadar hiasan tadi tak sempat ambik gambar sebab lapar sangat Lama dah hasrat nak share pasal tempat makan yang menarik pada aku tapi tak timbul timbul jugak entry untuk makanan menarik ni Tadi tengah hari kebetulan ada urusan di Subang Jaya

Teruskan Membaca..



resepi mee goreng mamak special

mee goreng mamak

mee goreng mamak simple

resepi mee kolok goreng ala sarawak

mee goreng kawen

gambar lipas dalam mee goreng

mee goreng dan mee rebus sedap di puchong

mee goreng pokok cheri kepala batas

lelaki makan mee goreng di mcdonalds tak terima ditegur..

lelaki makan mee goreng di mcdonalds tak terima ditegur..

resepi mee goreng basah

mee hoon goreng menu petang

polis subang jaya berkas geng pecah rumah

outing at empire subang jaya mall

info lelaki maut leher kena kelar di subang jaya

jawatan kosong majlis perbandaran subang jaya mpsj 2 ap..

jawatan kosong majlis perbandaran subang jaya mpsj 30 a..

maggie goreng mamak style

maggie goreng mamak style

bas elektrik untuk penduduk subang jaya tahun hadapan

past function pakej katering nikah isda di usj 1 subang..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 2,776
Widget Aktif : 3,848
Banner Aktif : 5,428

Domain Dibenarkan: 9,276
Jumlah Artikel : 648,795
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check



  

bacaan popular :

  • anak beraksi panas baik punya jawapan sheil..
  • anak saudara karpal singh dakwa kerajaan ra..
  • luahan hati isteri kedua ashraf muslim kepa..
  • terkini adun paloh kemalangan di cameron hi..
  • gambar gambar di hospital raja permaisuri b..
  • isi perut ikan jerung ini pastinya buat and..
  • fesyen melampau 12 foto selebriti tidak mem..
  • rakaman amukan wanita pengguna plus bangsat..
  • adun bn kemalangan jalanraya isteri meningg..
  • cara mandi wajib yang sah
  • gambar pintu ke alam bunian dirakamkan
  • saya tak setuju wanita tak bertudung dihuku..

  • wajib baca :

  • spisis kawan yang femes
  • aku penganggur
  • kurang ajaran tak sesat
  • super duper cute
  • kembali menjadi burung pipit
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • untungnya insan bergelar wanita
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • cinta vs materialistik

  • wajib lawat :

  • sagitaurus.com
  • faizalfredley.com
  • herneenazir.com
  • cekerim10sen.blogspot.com
  • kalishabanyakcakap.blogspot.com
  • akudakmalaysia.blogspot.com
  • thetriptotravel.blogspot.com
  • darihatiteruskehati.blogspot.com
  • hairulafiz.net
  • cikannaidris.blogspot.com
  • qiss7.blogspot.com
  • simplyakuogosh.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2522)   wanita (1636)   diari (1394)   produk (1193)   rojak (1144)   lelaki (1036)   informasi (747)   ilmiah (735)   berita (668)   bisnes (497)   santai (452)   agama (335)   pelik (322)   politik (291)   review (289)   original (272)   lawak (230)   hiburan (229)   kesihatan (198)   gosip (176)   bn (170)   komputer (170)   keluarga (163)   cerpen (159)   artis (155)   destinasi (154)   warez (147)   tutorial (146)   dewasa (136)   english (123)   teknologi (114)   art (113)   resepi (105)   indonesia (91)   petua (86)   gadget (83)   pr (80)   makanan (78)   jawatan (74)    (74)   servis (66)   fotografi (60)   sukan (60)   sekolah (57)   lirik (51)   serius (36)   fesyen (35)   motivasi (16)   tanaman (15)   automotif (10)   cinta (4)   news (3)   peraduan (2)   info (2)   duplicate (1)   infomasi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   blog (1)   mall (1)   kedai (1)   technology (1)   entertainment (1)   online (1)   ibu (1)   automotive (1)   pkr (1)