PASEMBUR HUSSIN PASEMBUR DAN MEE GORENG MAMAK TERBAIK DI SUBANG JAYA unknown hits  

PASEMBUR HUSSIN PASEMBUR DAN MEE GORENG MAMAK TERBAIK DI SUBANG JAYA

Gambar sekadar hiasan tadi tak sempat ambik gambar sebab lapar sangat Lama dah hasrat nak share pasal tempat makan yang menarik pada aku tapi tak timbul timbul jugak entry untuk makanan menarik ni Tadi tengah hari kebetulan ada urusan di Subang Jaya

Teruskan Membaca..



mee goreng sotong ala mamak style

azam ramadan su udang goreng bijirin cereal mee goreng

geng pecah dan samun kereta ditahan di subang jaya

video ketam pandai makan mee goreng pakai tangan

accounts executive pegasus automation sdn bhd subang ja..

philips ultimate cook off meriah di aeon big subang jay..

ketuk ketuk ramadan shuk balas tesco seberang jaya ayam..

dinner semalam mee goreng geram armel

mee kolok goreng di pasar tamu bintulu

chef wan terpaksa keluarkan rm130 untuk masak sepinggan..

mee hoon goreng singapore

mee hoon goreng singapore

mee hoon goreng

philips ultimate cook off finale di aeon subang jaya

wow masakan kifli mally sangat high taste di philips ul..

mee goreng mamak simple

mee goreng mamak simple

mee goreng mamak simple

mee goreng mamak

mee goreng mamak

job vacancies 2014 at majlis perbandaran subang jaya




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 426
Widget Aktif : 3,999
Banner Aktif : 6,261

Domain Dibenarkan: 10,260
Jumlah Artikel : 786,416
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • aksi kurang ajar lucah remaja perempuan mal..
  • sasha saidin jadi model di padang indonesia
  • wanita kantoi ditangkap mencuri
  • kemunculan bulan berkembar di langit malays..
  • mh70 diarah patah balik atas faktor keselam..
  • adakah puak sulu mahu merampas sabah dari m..
  • pro mma fighter vs street fighter no rules
  • loji pemprosesan gas petronas meletup
  • ini ke bangsa melayu
  • video kisah benar meninggal dunia 10 jam se..
  • ringkasan eksekutif langkah kajang melangka..
  • comment on iphone 5s gajet impian setiap bl..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • tips nak jadi hotstufff
  • cinta vs materialistik
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1325)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (279)   lawak (239)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (75)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)