PASEMBUR HUSSIN PASEMBUR DAN MEE GORENG MAMAK TERBAIK DI SUBANG JAYA unknown hits  

PASEMBUR HUSSIN PASEMBUR DAN MEE GORENG MAMAK TERBAIK DI SUBANG JAYA

Gambar sekadar hiasan tadi tak sempat ambik gambar sebab lapar sangat Lama dah hasrat nak share pasal tempat makan yang menarik pada aku tapi tak timbul timbul jugak entry untuk makanan menarik ni Tadi tengah hari kebetulan ada urusan di Subang Jaya

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 481
Widget Aktif : 3,914
Banner Aktif : 6,836

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 956,791
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • foto dyana sofya berskirt pendek viral di m..
  • punca harimau malaya longlai 20 minit terak..
  • mlm2014 peserta seakan tidak bersedia
  • pasti anda tidak pecaya gambar ini bukanlah..
  • pesan nazri aziz buat perkasa cermin diri k..
  • makjemah piala aff suzuki akhir pertama tha..
  • restoran nasi vanggey shah alam seksyen 19
  • goal interesting facts of malaysia football..
  • 5 gambar aksi hangat hetty sarlene bersama ..
  • suka suki di seminar buat duit dengan affil..
  • aff suzuki cup 2014 final 1st leg thailand ..
  • women desire essential krim hormon ajaib bu..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • untungnya insan bergelar wanita
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kurang ajaran tak sesat
  • cinta terlarang
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • super duper cute

  • wajib lawat :

  • neslopanas.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • manjungcorner.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)