PASEMBUR HUSSIN PASEMBUR DAN MEE GORENG MAMAK TERBAIK DI SUBANG JAYA unknown hits  

PASEMBUR HUSSIN PASEMBUR DAN MEE GORENG MAMAK TERBAIK DI SUBANG JAYA

Gambar sekadar hiasan tadi tak sempat ambik gambar sebab lapar sangat Lama dah hasrat nak share pasal tempat makan yang menarik pada aku tapi tak timbul timbul jugak entry untuk makanan menarik ni Tadi tengah hari kebetulan ada urusan di Subang Jaya

Teruskan Membaca..



harga sepinggan mee goreng mamak tun m

harga sepinggan mee goreng mamak tun m

bila menteri pun makan mee berintikan lipas di premis r..

review novel kapal angkasa yang terhempas di subang jay..

milo ais vs mee goreng melaka

mee goreng basah

mee goreng berasap

kerja kosong majlis perbandaran subang jaya

jawatan kosong majlis perbandaran subang jaya mpsj 19 m..

jawatan kosong majlis perbandaran subang jaya

jawatan kosong kerajaan di majlis perbandaran subang ja..

perjawatan kosong di majlis perbandaran subang jaya mps..

dinner karaoke session neway karaoke box ss17 subang ja..

resepi mee goreng basah

kerja kosong majlis perbandaran subang jaya

ladang giza pengeluar kapas terbaik di dunia

bukan saja cantik menantu sultan brunei qariah terbaik ..

bukan saja cantik menantu sultan brunei qariah terbaik ..

qari al quran terbaik di dunia isteri pangeran brunei d..

zalora terbaik barang dah sampai rumah

pakej internet murah apa yang terbaik




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 297
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • blog spammers sudah bijak
  • wang bukanlah segalanya
  • sketsa cinta awak dan saya
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • jenis jenis jerawat
  • puisi terakhir imam syafie
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • mawardiyunus.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)