GURU SUKA MENGENDAP TERKANTOI unknown hits  

GURU SUKA MENGENDAP TERKANTOI

SEOUL Seorang guru sekolah menengah rendah berusia 31 tahun didapati bersalah atas tuduhan gangguan seksual kerana menggunakan telefon bimbitnya untuk merakam 240 wanita sebahagian besarnya di sekolah itu dan stesen kereta api bawah tanah Dia melakukan

Teruskan Membaca..



didenda kerana suka memaki hamun

pencerobohan di sabah salah siapa atau kita suka perlek..

guan eng parking ikut suka hati mak ayah dia aje

huh puak yahudi ni pun tak suka malaysia

bertemanlah dengan orang yang suka membela kebenaran di..

comment on 3 sebab kenapa mereka suka skim cepat kaya b..

lucio bekas ketua pasukan brazil german menang german r..

suka atau tidak cuaca sejuk di seluruh malaysia

video cikgu gaduh di sekolah dikatakan cikgu berbaju hi..

video kenapa datuk seri najib suka klip ini

tidak akan miskin seseorang individu itu sekiranya dia ..

usah gunakan alasan suka berterus terang untuk menidakk..

tidak akan masuk surga orang yang suka mencuri berita s..

seorang mukmin bukanlah pengumpat dan yang suka mengutu..

5 sebab saya suka performance drink

sukalah seadanya dan bencilah seadanya jangan terlalu s..

sukalah seadanya dan bencilah seadanya jangan terlalu s..

suka main masak masak

kepada mereka yang suka harga barang naik

rakyat muak musa aman suka bila najib datang ke sabah

anak maria farida tak suka ibunya bercinta




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 305
Widget Aktif : 3,822
Banner Aktif : 6,290

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,511
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • gempar kejadian aneh berlaku di malaysia aw..
  • nahas mh17 kotak hitam tunjuk nahas akibat ..
  • crash of the plane was due to massive explo..
  • gambar haiwan haiwan lucu yang di ambil tep..
  • gempar wartawan cucuk guna kayu cebisan man..
  • client tech supt specialist vietnamese spea..
  • dulu nyah kini daie
  • 8 gambar nabila huda buat kejutan sambut ha..
  • cara nak mengelakkan tetamu guna gadget ket..
  • dibuang keluarga kerana peluk islam
  • takat lebur emas
  • israel akui kehebatan pejuang hamas

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • kembali menjadi burung pipit
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)