GURU SUKA MENGENDAP TERKANTOI unknown hits  

GURU SUKA MENGENDAP TERKANTOI

SEOUL Seorang guru sekolah menengah rendah berusia 31 tahun didapati bersalah atas tuduhan gangguan seksual kerana menggunakan telefon bimbitnya untuk merakam 240 wanita sebahagian besarnya di sekolah itu dan stesen kereta api bawah tanah Dia melakukan

Teruskan Membaca..



balasan suka melewat lewatkan waktu solat

10 sebab kenapa lelaki suka perempuan rendah sebagai pa..

10 sebab kenapa lelaki suka perempuan rendah sebagai pa..

balasan suka melewat lewatkan waktu solat

surat yang tajam menikam kalbu untuk pemandu yang suka ..

mentang mentanglah anwar dah masuk penjara ambiga suka ..

bukannya pbb tidak suka umno tapi

10 sebab kenapa lelaki suka perempuan rendah sebagai pa..

pemuda umno kata kalau tak suka malaysia sila pergi neg..

amaran keras jika suka berselfie jangan sesekali melaku..

7 sebab kenapa lelaki suka wanita kurus

kisah lelaki yang suka mengembara solo sehingga bertemu..

kisah lelaki yang suka mengembara solo sehingga bertemu..

kenapa suami suka meraba isterinya

bukti nyamuk pun tak suka pada peliwat

10 sebab kenapa lelaki suka perempuan rendah sebagai pa..

gomen memang suka curi tulang

kenapa suami suka meraba isterinya

gadis dirogol ataupun suka sama suka

rileksantai sebab rasullullah suka kucing

suka ati perut kempis aku la bro




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 253
Widget Aktif : 4,002
Banner Aktif : 7,087

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,068,653
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh disini
  • jep sepahtu terlibat dengan kemalangan
  • uji anda otak kanan atau kiri dress ini war..
  • fesyen neelofa ame2015 fesyen sotong
  • jangan tunggu kaya untuk bersedekah
  • kenapa najib murka sangat dengan harakah
  • emma maembong akui sudah tidak cintakan ziz..
  • akhirnya ozlynn bersuara isu hubungan istim..
  • mak datin mana pulak dicekup dengan lelaki ..
  • cara buat aiskrim pasu
  • thedress apakah warna baju ini
  • jemaah bunuh diri

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • jenis jenis jerawat
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • tips balik kampung dengan selamat
  • jangan ditangisi haid itu

  • wajib lawat :

  • soshesay.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)