ARCA DAWAI unknown hits  

ARCA DAWAI

korang tau tak arca tu apa arca tu lebih kurang macam replika la dulu ramai jugak la yang menceburi seni arca ni diorang lebih gemar menggunakan bahan bahan terpakai untuk membina sesuatu yang menarik sekarang jom kita tengok arca arca yang dibina m

Teruskan Membaca..



si bongkok tanjung dawai

gunung jerai tanjung dawai

sorok mayat bawah timbunan dawai

penemuan mengejutkan mayat pekerja kilang dawai ditemui..

arca daripada besi terbuang oleh ban hun lek 18 gambar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 595
Widget Aktif : 4,023
Banner Aktif : 6,522

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 852,489
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • adakah miera liyana ada hubungan sulit deng..
  • 12 gambar allahyarham hazalli yang maut sup..
  • mesin dispenser air l ucah jadi tarikan par..
  • pengetua af 2014 datuk hattan berang adel t..
  • betul ke uqasha senrose bercinta dengan sha..
  • adakah selepas ini akan ada program i want ..
  • update kemalangan superbike di karak
  • pesawat bawa 14 warga malaysia berpatah bal..
  • lelaki baru keluar penjara perkosa adik
  • 4 orang ini mengaku mampu menghidupkan oran..
  • nota buat cempaka sophilea
  • promosi bulanan shaklee

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • kembali menjadi burung pipit
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • hati hati laman web hina islam
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • aku penganggur
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • nenektanjung.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ringantangan.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)