PISANG REBUS unknown hits  

PISANG REBUS

Assalamualaikum dari auc dot com Kali ini auc ingin memperkenalkan satu menu yang paling senang di dunia iaitu Pisang Rebus Biasa makan tak kalau tak biasa tu memang anda bukan orang kampung Pisang yang biasanya boleh direbus ni pisang sematu atau pis

Teruskan Membaca..



hasil kreatif seni di buah pisang

alahai kalau dah kreatif pisang pun boleh lah

fenomena pisang goreng keju 2 jam menunggu

kek pisang kukus pertama kali buat

seni unik dan rare yang hanya gunakan pisang

pisang goreng cheese taman maluri

resepi smoothie pisang strawberry dan blueberry

cepat kurus dengan buah pisang

pisang goreng cheese coklat yang sedap di kuala lumpur

ketahui 101 cara memakan pisang

resepi pisang goreng cheese

alahai kalau dah kreatif pisang pun boleh lah

gulai pisang muda sama ikan masin

kelebihan buah pisang

kek pisang lembab berkeju

4 gambar resepi goreng pisang cheese chocolate

setandan pisang rm600

resepi kek pisang cip walnut

kek pisang lembab berkeju

ajaib pokok nangka berbuah pisang perisa durian

resepi kuih tradisional nagasari pisang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 607
Widget Aktif : 3,981
Banner Aktif : 7,199

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,110,998
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • dah berumur belum terbuka hati nak pakai tu..
  • kejam video kanak kanak diperkosa dalam sem..
  • 7 gambar fesyen pelik bertudung rozita che ..
  • hutang dalam kehidupan
  • harga baharu perodua myvi alza axia selepas..
  • kejam video kanak kanak diperkosa dalam sem..
  • gst menaikkan harga kad tambah nilai prabay..
  • damian ve minta fynn jamal berhenti menyany..
  • roti canai rm 6 70 sekeping sebab gst meman..
  • tiada tajuk
  • hanya dua minit lin dan ke pusingan kedua
  • inilah wajah ayah benjy

  • wajib baca :

  • tips balik kampung dengan selamat
  • 26 fascinating films about food
  • kembali menjadi burung pipit
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • jenis jenis jerawat
  • monolog rasa
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • cerita semalam hot spring kah
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)