PISANG REBUS unknown hits  

PISANG REBUS

Assalamualaikum dari auc dot com Kali ini auc ingin memperkenalkan satu menu yang paling senang di dunia iaitu Pisang Rebus Biasa makan tak kalau tak biasa tu memang anda bukan orang kampung Pisang yang biasanya boleh direbus ni pisang sematu atau pis

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 256
Widget Aktif : 3,843
Banner Aktif : 6,818

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 913,504
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • subsidi dihapuskan di malaysia untuk tanggu..
  • jahitan luka bersalin lambat sembuh
  • adun pekan nanas marah cadangan lucut kewar..
  • 8 foto sambutan ulangtahun kelahiran diana ..
  • saya ternampak
  • ngeri kepala lelaki berkecai digilis treler
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • kisah pocong satu helah takutkan penduduk k..
  • muddy waters of pahang river
  • demam datang lagi
  • tutorial letak post di page
  • kurus dan langsing dengan shaklee shape up ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • emak abah opah dan atuk
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • skandal pejabat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • blog spammers sudah bijak
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • kepentingan makan malam secara sihat

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • asas-seni.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)