PISANG REBUS unknown hits  

PISANG REBUS

Assalamualaikum dari auc dot com Kali ini auc ingin memperkenalkan satu menu yang paling senang di dunia iaitu Pisang Rebus Biasa makan tak kalau tak biasa tu memang anda bukan orang kampung Pisang yang biasanya boleh direbus ni pisang sematu atau pis

Teruskan Membaca..



pisang awak rebus super spesial cecah gula simple dan t..

pemuda koma dilanggar bot pisang meninggal dunia

testimoni set kecantikan shaklee katak puru bertukar ja..

mangsa bot pisang meninggal dunia

cekodok jeput pisang

mangsa bot pisang meninggal dunia

tragedi bot pisang bapa tekad teruskan kes ke mahkamah

mangsa bot pisang meninggal dunia

kek pisang walnut kukus

muffin pisang senang

apam pisang tanpa telur

pisang berbuah di batang

resepi kek pisang ibu berpantang

resepi pisang goreng

wow tun m pandu sendiri iriz pucuk pisang bersarapan

pemandu bot pisang dituduh gopoh

tarikan baharu menu pisang goreng keju

muffin pisang coklat

pisang kurangi risiko stroke bagi wanita menopuase

tragedi bot pisang bapa tekad teruskan kes ke mahkamah

cium pisang dapat turunkan berat badan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 504
Widget Aktif : 3,952
Banner Aktif : 6,642

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,070
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • isteri dedahkan gambar suami dan gundik dal..
  • subhanallah lutut wanita tua yang sakit sem..
  • ramai penunggang motosikal berkuasa tinggi ..
  • isteri zairil mengaku dia yang sebarkan gam..
  • tunku mahkota johor bernikah dengan cik pua..
  • cafe review hobby coffee menjahit sambil me..
  • fakta mitos seputar malam 1 suro 2014
  • sanggupkah zairil saman isterinya opps terb..
  • wake up call poem
  • cara beli tiket di stadium larkin johor bah..
  • comment on siri menghasut buat duit dengan ..
  • bloglist 2014

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • tupperware puasa
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • jika memang engkau jodohku
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • di tubir bibir mataku
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)