PISANG REBUS unknown hits  

PISANG REBUS

Assalamualaikum dari auc dot com Kali ini auc ingin memperkenalkan satu menu yang paling senang di dunia iaitu Pisang Rebus Biasa makan tak kalau tak biasa tu memang anda bukan orang kampung Pisang yang biasanya boleh direbus ni pisang sematu atau pis

Teruskan Membaca..



kuah kacang segera nasi impit rebus

koleksi resipi mee rebus

mee rebus kaw kaw

mee rebus kedah

mee rebus kuala sg baru yang kaw kaw mabeles lesss

resepi mee rebus

mee rebus johor resepi mee rebus hj wahid

mee rebus

comment on asam pedas rebus ikan keledek by nurul aqida..

mee rebus power

mee rebus kedah

kek pisang yang sangat gebu

kek pisang marble susu

puding pisang

sira pisang sesuai untuk juadah berbuka puasa

kek pisang

resepi nagasari pisang

puding pisang

tak sangka dvd ini laris terjual macam goreng pisang

lepat pisang tradisi

oohh pisang goreng




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 625
Widget Aktif : 4,014
Banner Aktif : 6,246

Domain Dibenarkan: 10,260
Jumlah Artikel : 783,288
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • viral anak menghamilkan ibunya
  • remains of mas stewardess mastura mustafa t..
  • mh17 jenazah mastura yang pertama akan ditu..
  • penerbangan khas malaysia airlines mh 6129 ..
  • hukum takafur dan berkabung untuk jenazah m..
  • gadis mangsa nafsu 16 lelaki di tanah perku..
  • mh17 jenazah pramugari ini yang pertama tur..
  • hari berkabung malaysia sempena tragedi mh1..
  • 3 cara senang buat duit dengan blog
  • gambar anak anjing di panggang hidup hidup
  • hari berkabung malaysia untuk mh17
  • boycott nestl now

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • aku penganggur
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)