DAN CUTI SEM PUN BERMULA unknown hits  

DAN CUTI SEM PUN BERMULA

Assalamu alaikum Apa yang istimewanya belajar di Institut Pengajian Tinggi Awam ialah cuti semesternya yang berbulan bulan Paling lama setakat ni yang pernah aku harungi selama 3 bulan Sem kali ni 2 bulan je tapi dengan jadual waktu ya

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 547
Widget Aktif : 3,955
Banner Aktif : 6,639

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 872,690
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • artis pertama malaysia bakal mempunyai ranc..
  • berpesta tangkap lampam timbul serah diri
  • penjelasan ustaz zaharuddin zakat tak ikut ..
  • terowong purba berhantu dijumpai ahli arkeo..
  • sayu punca kanak kanak temui ajal terjerut ..
  • keluhan rasa selamat pengantin madu ost
  • dolly pinky bvr
  • biskut bertemakan filem frozen kelihatan in..
  • pelik gambar mayat puteri diana meninggal d..
  • video polis trafik dilanggar kereta di jala..
  • liwatii kenapa peguam islam takut bela anwa..
  • resepi chocolate lasagna

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • 26 fascinating films about food
  • di tubir bibir mataku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • cinta terlarang
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)