DAN CUTI SEM PUN BERMULA unknown hits  

DAN CUTI SEM PUN BERMULA

Assalamu alaikum Apa yang istimewanya belajar di Institut Pengajian Tinggi Awam ialah cuti semesternya yang berbulan bulan Paling lama setakat ni yang pernah aku harungi selama 3 bulan Sem kali ni 2 bulan je tapi dengan jadual waktu ya

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 192
Widget Aktif : 3,907
Banner Aktif : 6,843

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 958,109
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • gambar terbaru hetty sarlene bersama lelaki..
  • kejam gadis di bunuh dan kulit muka disiat
  • wajah cantik tiz zaqyah membuatkan dirinya ..
  • surat terbuka kepada maxis mobile
  • pemain thailand jersi nombor 7 jadi kegilaa..
  • 7 berita hoax di facebook yang gemparkan du..
  • pelakon lucah dibesalah sebab tunjuk pandai
  • penampilan terbaru sherry ibrahim yang agak..
  • birthday present 2014
  • terkini dua selebriti jelita wanita sah ber..
  • mayat wanita bertatu dibungkus selimut diju..
  • takkan bini mu nak makan nasi tak boleh

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • kisah nabi ismail a s
  • skandal pejabat
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • monolog rasa
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • neslopanas.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)