DAN CUTI SEM PUN BERMULA unknown hits  

DAN CUTI SEM PUN BERMULA

Assalamu alaikum Apa yang istimewanya belajar di Institut Pengajian Tinggi Awam ialah cuti semesternya yang berbulan bulan Paling lama setakat ni yang pernah aku harungi selama 3 bulan Sem kali ni 2 bulan je tapi dengan jadual waktu ya

Teruskan Membaca..



cuti sem bermula

am persiapan hadapi banjir dibuat sebelum cuti sekolah ..

sepanjang cuti sem satu

am persiapan hadapi banjir dibuat sebelum cuti sekolah ..

am persiapan hadapi banjir dibuat sebelum cuti sekolah ..

am persiapan hadapi banjir dibuat sebelum cuti sekolah ..

misi mencari ramli bermula esok di taiping perak

am persiapan hadapi banjir dibuat sebelum cuti sekolah ..

ron95 ron97 dan diesel naik 25 sen bermula malam ini

ron95 dan diesel akan naik bermula tengah malam ini raf..

am persiapan hadapi banjir dibuat sebelum cuti sekolah ..

am persiapan hadapi banjir dibuat sebelum cuti sekolah ..

pengembaraan ke dunia blog bermula

pelabelan sendiri produk komunikasi bermula 1 jun

comment on kontraktor ultra melayu harus bermula sekara..

gelombang penolakan kaum cina terhadap dap di pulau pin..

sidang parlimen bermula 9 mac

comment on kontraktor ultra melayu harus bermula sekara..

terkini harga minyak naik 25 sen bermula 1 mac 2015

citrawarna sem tiga




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 402
Widget Aktif : 3,991
Banner Aktif : 7,098

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,070,800
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • kisah benar jenazah p3lacur di terkam ular
  • kerana dendam 3 gambar maksiat guru wanita ..
  • kim kardashian kongsi gambar menggoda rai 2..
  • pelakon malaysia filiphina ni memiliki waja..
  • tabiat pemandu buat u turn ikut suka hati d..
  • mengapa nak jadi tentera
  • australia malaysia indonesia cuba sistem pe..
  • ada sesapa yang gerun dengan zunar ke menya..
  • hairul azreen dedahkan hanis zalikha sudah ..
  • jom lihat gambar yang di ambi tepat pada wa..
  • kenalkah anda pada budak kecil yang comel i..
  • elizabeth tan duta baru magic red by zarra ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • 7 things you need to know about depression
  • jika memang engkau jodohku
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • cinta vs materialistik
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • supermummy - miza harun
  • 26 fascinating films about food
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)