DAN CUTI SEM PUN BERMULA unknown hits  

DAN CUTI SEM PUN BERMULA

Assalamu alaikum Apa yang istimewanya belajar di Institut Pengajian Tinggi Awam ialah cuti semesternya yang berbulan bulan Paling lama setakat ni yang pernah aku harungi selama 3 bulan Sem kali ni 2 bulan je tapi dengan jadual waktu ya

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 405
Widget Aktif : 3,899
Banner Aktif : 6,762

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 914,568
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • screenshot inspektor buat laporan polis sel..
  • bangsat doktor siall mengambil kesempatan a..
  • pejabat baru neelofa yang serba mewah
  • pakaian yana samsudin tak cukup kain dibawa..
  • artis malaysia mengamuk gara gara iphone 6 ..
  • video dan gambar kemalangan maut penunggang..
  • petani tidak akan terkesan dari pemansuhan ..
  • kakitangan kerajaan bakal jadi gelandangan
  • make a free website now
  • kisah benar kemalangan akibat aksi ranjang ..
  • hasil kerja celaka macai rafizi lembu ramai..
  • makjemah anak paksa ayah beli iphone 6 dan ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • bahaya ajinomoto
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • skandal pejabat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kembali menjadi burung pipit
  • cara penipuan oleh pekerja money changer

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)