KOLEKSI GAMBAR KUALA TERENGGANU SELEPAS DILANDA RIBUT TAUFAN 27 SEPTEMBER 2011 unknown hits  

KOLEKSI GAMBAR KUALA TERENGGANU SELEPAS DILANDA RIBUT TAUFAN 27 SEPTEMBER 2011

KUALA TERENGGANU Hampir 150 buah rumah di 13 buah kampung dalam kawasan Dewan Undangan Negeri DUN Teluk Pasu Manir mengalami kerosakan akibat dilanda ribut malam tadi Wakil rakyatnya Datuk Rahin Mohd Said berkata bilangan rumah yang terbabit d

Teruskan Membaca..



ustaz azhar idrus fatwa mufti johor surau ladang kuala ..

keputusan ltdl 2015 peringkat kelima kuala terengganu k..

homestay 6hm kuala terengganu

mesyuarat pibg di sk seksyen 20 shah alam dihentikan ak..

mesyuarat pibg di sk seksyen 20 shah alam dihentikan ak..

kemusnahan dahsyat di australia setelah dilanda dua tau..

detik mencemaskan ketika ribut taufan melanda menjadi v..

hotel permai kuala terengganu

mahligai homestay kg pak tijah tok jembal kuala terengg..

baitulmaqdis dilanda ribut salji tebal

buah dada diramas ditepi pantai gong balai merchang kua..

perhatian semua pemilik kereta proton inspira keluaran ..

buah dada diramas ditepi pantai gong balai merchang kua..

gambar mural kampung cina kuala terengganu

gambar penduduk gempar selepas melihat sebuah mpv penye..

omg ni koleksi gambar melayu paling seksi semasa tanpa ..

bazar warisan kuala terengganu

fuhh buah dada diramas ditepi pantai gong balai merchan..

bumbung rosak dilanda ribut

24 gambar norman hakim beri kejutan manis ulangtahun ke..

omg ni koleksi gambar melayu paling seksi semasa tanpa ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 341
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 7,136

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,887
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • islam itu indah
  • taman di dalam shoping mall
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • monolog rasa
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • 7 things you need to know about depression
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • kurang ajaran tak sesat
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)