CARA BERCERITA CERITA LUCU KEPADA KAWAN unknown hits  

CARA BERCERITA CERITA LUCU KEPADA KAWAN

1 Pasang Muka Serius 2 Tidak Boleh Ketawa biasanya yang ni aku fail sebab aku akan terketawa dulu sebelum mula bercerita 3 Simpan Bahagian Terlucu di Akhir cerita I 4 Muka Kamu Harus Lucu j

Teruskan Membaca..



cara balas dendam kepada bekas kekasih

cara mandi wajib dengan betul

video lucu dajal kawan tiru ringtone hp

apa cerita ni gst dah di kenakan kepada pengguna

kasih kepada rasulullah saw

sujud syukur kepada allah

danyal mahu buat rayuan kepada wada kes cheau xuen

henti buat lawak pesan ezam kepada menteri

danyal mahu buat rayuan kepada wada kes cheau xuen

anjing betul lah kempen melayu islam sentuh anjing nuru..

pesanan ustaz kepada seorang suami yang curang

muzium yasmin at kong heng dibuka kepada pengunjung

promosi menarik beli sim card baru atau jom tukar sim c..

henti buat lawak pesan ezam kepada menteri

unsc najib rakam penghargaan kepada negara sokong malay..

pm ucap takziah kepada keluarga bekas panglima tudm

pm ucap takziah kepada keluarga bekas panglima tudm

awas 8 kesan kencing manis kepada badan

muzium yasmin at kong heng dibuka kepada pengunjung

dyana berasa jijik dan marah kepada pihak yang menyebar..

kenapa zairil tak serahkan saja kepada rakyat untuk jad..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 412
Widget Aktif : 3,937
Banner Aktif : 6,608

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,800
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • cuma 2 syarat poligami di malaysia yang sua..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • video gambar ribut kuat melanda klang
  • panas azmin sudah mula muak dengan anwar ib..
  • gambar sekitar kejadian ribut di pandamaran..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • 40 nota ringkas peperiksaan online pegawai ..
  • iklan kekosongan jawatan jabatan perdana me..
  • jepp sepahtu upload gambar sensasi dengan a..
  • ibu terkedu lihat aksi anak
  • kakak pendek maut di jerut sarung bantal
  • kejam hanya terkencing di seluar kanak kana..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cinta vs materialistik
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • emak abah opah dan atuk
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • kembali menjadi burung pipit
  • aku penganggur
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)