CARA BERCERITA CERITA LUCU KEPADA KAWAN unknown hits  

CARA BERCERITA CERITA LUCU KEPADA KAWAN

1 Pasang Muka Serius 2 Tidak Boleh Ketawa biasanya yang ni aku fail sebab aku akan terketawa dulu sebelum mula bercerita 3 Simpan Bahagian Terlucu di Akhir cerita I 4 Muka Kamu Harus Lucu j

Teruskan Membaca..



video lucu dajal kawan tiru ringtone hp

rangka manusia ini menjadi pendamping kepada susan wees..

amanat pm kepada rakyat malaysia

pelik wanita secara spontan membuka bra yang di pakainy..

as serang is gugur bantuan kepada penduduk amirli

tweet romantik gadis cantik kepada khairy kj tersebar

mengedar bendera sempena hari merdeka kepada pengguna j..

pas persoal apakah nepotisme hanya terpakai kepada mena..

sebab wanita malaysia lebih tertarik kepada lelaki kore..

kritikan dr mahathir merujuk kepada putrajaya sebenarny..

anak gadis dijual rm81 kepada rumah pelacuran

remaja 15 tahun malang berganda mengandung luar nikah a..

kuliah 10 kesilapan isteri kepada suami

suntikan rm6 bilion kepada mas satu pelaburan

ukraine nato beri amaran kepada russia

nukilan ahli pas yang enggan menyembah dan tunduk patuh..

sumbangan kepada keluarga insiden lahad datu lebih besa..

dah tunjuk lebai tak perlu menghina sesiapa pesan anwar..

sumbangan kepada keluarga insiden lahad datu lebih besa..

sumbangan kepada keluarga insiden lahad datu lebih besa..

al fatihah di ucapkan kepada anak ustaz suhud bin yakko..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 612
Widget Aktif : 4,006
Banner Aktif : 6,321

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,789
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • pasangan lesbian dan ustaz antara yang dita..
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • resipi ayam panggang ala kenny rogers
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • what s this love

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jika memang engkau jodohku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)