GOMO KLATE GOMO AMIR RAJA LAWAK BAKAL GANTI APEX KHAIRUL FAHMI PENJAGA GOL KELANTAN unknown hits  

GOMO KLATE GOMO AMIR RAJA LAWAK BAKAL GANTI APEX KHAIRUL FAHMI PENJAGA GOL KELANTAN

Apex atau Khairul Fahmi penjaga gol pasukan Kelantan dan juga skuad Harimau Muda Malaysia akan bersara dari arena sukan bola sepak dan diganti oleh pelawak yang tak asing lagi Amir Raja Lawak Kenapa Amir Buktinya ada disini klik aje

Teruskan Membaca..



papa gomo bakal jadi papa kedana

pelajar maut ditendang senior hukuman hudud pertama di ..

teks1m bakal berwajah baru ganti proton exora spadchann..

isu plot rahsia untuk ganti perdana menteri

samsung malaysia membuka program tukar ganti peranti se..

6 gambar model tudung ekim naz di katakan pula bakal is..

nadia adha bukan bakal isteri fahrin ahmad foto bersama..

samsung malaysia membuka program tukar ganti peranti se..

isu plot rahsia untuk ganti perdana menteri

siapa pun ganti najib pasti mengerat leher sendiri

umno perlis mahu tindakan drastik ganti pemimpin keraja..

punca biodata nadia adha nafi bakal isteri fahrin ahmad..

zaid dedah terima panggilan beritahu tentang plot rahsi..

1mdb bakal beri kesan buruk terhadap umno kata muhyiddi..

luahan hati doktor ini bila tengok drama melayu ini bak..

huawei p8 dan huawei p8max bakal dilancarkan pada jun 2..

lenovo a7000 dolby atmos bakal dilancarkan di malaysia ..

hati hati bila jumpa makcik ni di kl sentral waktu mala..

hati hati bila jumpa makcik ni di kl sentral waktu mala..

pandangan tunku mahkota johor ini bakal buat khairy jam..

pandangan tunku mahkota johor ini bakal buat khairy jam..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 344
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,836
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • cinta terlarang
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cerita semalam hot spring kah
  • tips nak jadi hotstufff
  • kahwin muda girls only
  • rahsia label pada buah buahan
  • kau setan aku malaikat
  • hati itu umpama gelas
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • islam itu indah

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)