039 ADIK NI UMUR BERAPA TAHUN KUATNYA SUARA DIA 039 unknown hits  

039 ADIK NI UMUR BERAPA TAHUN KUATNYA SUARA DIA 039

Semalan kat KFC ada kisah lucu dimana 039 kak long 039 anak aku yang sulung tu tak dapat kawal suara dia menjerit kegembiraan sebab dah lama tak dpat makan KFC jadi semalam balas dendam le buat malu kami mak bapa je semua orang tengok kat kami Sam

Teruskan Membaca..



ariana maryam 1 tahun




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 141
Widget Aktif : 3,288
Banner Aktif : 7,972

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,927
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • barisan kabinet baharu ikrar bersatu dalam ..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • kahwin muda girls only
  • super duper cute
  • puisi terakhir imam syafie
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • kembali menjadi burung pipit
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • melayu boleh
  • spisis kawan yang femes
  • cinta vs materialistik

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)