039 ADIK NI UMUR BERAPA TAHUN KUATNYA SUARA DIA 039 unknown hits  

039 ADIK NI UMUR BERAPA TAHUN KUATNYA SUARA DIA 039

Semalan kat KFC ada kisah lucu dimana 039 kak long 039 anak aku yang sulung tu tak dapat kawal suara dia menjerit kegembiraan sebab dah lama tak dpat makan KFC jadi semalam balas dendam le buat malu kami mak bapa je semua orang tengok kat kami Sam

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 493
Widget Aktif : 3,916
Banner Aktif : 6,834

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 956,791
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • foto dyana sofya berskirt pendek viral di m..
  • punca harimau malaya longlai 20 minit terak..
  • mlm2014 peserta seakan tidak bersedia
  • pasti anda tidak pecaya gambar ini bukanlah..
  • makjemah piala aff suzuki akhir pertama tha..
  • pesan nazri aziz buat perkasa cermin diri k..
  • restoran nasi vanggey shah alam seksyen 19
  • goal interesting facts of malaysia football..
  • 5 gambar aksi hangat hetty sarlene bersama ..
  • suka suki di seminar buat duit dengan affil..
  • aff suzuki cup 2014 final 1st leg thailand ..
  • women desire essential krim hormon ajaib bu..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • untungnya insan bergelar wanita
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kurang ajaran tak sesat
  • cinta terlarang
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • super duper cute

  • wajib lawat :

  • neslopanas.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)