039 ADIK NI UMUR BERAPA TAHUN KUATNYA SUARA DIA 039 unknown hits  

039 ADIK NI UMUR BERAPA TAHUN KUATNYA SUARA DIA 039

Semalan kat KFC ada kisah lucu dimana 039 kak long 039 anak aku yang sulung tu tak dapat kawal suara dia menjerit kegembiraan sebab dah lama tak dpat makan KFC jadi semalam balas dendam le buat malu kami mak bapa je semua orang tengok kat kami Sam

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 142
Widget Aktif : 3,905
Banner Aktif : 6,756

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 914,934
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • video dan gambar kemalangan maut penunggang..
  • video model bersiar tanpa seluar di kota ra..
  • amelina akui memang belum bertudung
  • tablet nokia n1 mantap dan jimat tenaga
  • makjemah anak paksa ayah beli iphone 6 dan ..
  • tip mudah kembalikan kesihatan mata
  • 7 gambar cucu amy search yang comel keisha ..
  • keputusan malaysia vs myanmar
  • rugosa nikmat hapus punca faraj berbau
  • ngeri cacing pita bersarang dalam otak lela..
  • berhati hati dengan wanita ini
  • piala aff suzuki separuh masa pertama malay..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kembali menjadi burung pipit
  • kurang ajaran tak sesat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • never date a person who
  • kahwin muda girls only
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)