039 ADIK NI UMUR BERAPA TAHUN KUATNYA SUARA DIA 039 unknown hits  

039 ADIK NI UMUR BERAPA TAHUN KUATNYA SUARA DIA 039

Semalan kat KFC ada kisah lucu dimana 039 kak long 039 anak aku yang sulung tu tak dapat kawal suara dia menjerit kegembiraan sebab dah lama tak dpat makan KFC jadi semalam balas dendam le buat malu kami mak bapa je semua orang tengok kat kami Sam

Teruskan Membaca..



ariana maryam 1 tahun




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 46
Widget Aktif : 3,284
Banner Aktif : 7,976

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,157,023
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • sketsa cinta awak dan saya
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • apa petanda jika mimpi ular
  • hati itu umpama gelas
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • bahaya ajinomoto
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 7 things you need to know about depression
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan

  • wajib lawat :

  • resepirahsiaku.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)