KEBURUKAN MAKAN KERANG TERLALU BANYAK unknown hits  

KEBURUKAN MAKAN KERANG TERLALU BANYAK

Bahaya Kerang Kerang adalah salah satu komoditi utama sea food yang akrab di masyarakat Namun masyarakat yang gemar sea food yang satu ini diminta untuk waspada mengingat sifat kerang selama hidupnya yang disebut Oseanografi LIPI seperti penyedot d

Teruskan Membaca..



apa akan jadi jika anda terlalu banyak makan makanan be..

awas semua kerang di perairan kuantan tidak boleh di ma..

awas bahaya makan kerang kerangan ketika ini

gempar suami ceraikan isteri cantik kerana terlalu bany..

suami ceraikan isteri cantik kerana terlalu banyak memb..

studi terlalu banyak olah raga bisa jadi buruk buat jan..

padah terlalu banyak tindik

bn umno terlalu banyak bebanan pr pkr lagi besar bebana..

padah terlalu banyak tindik

padah terlalu banyak bertindik

terlalu banyak olah raga bisa berdampak buruk pada jant..

diarah pulang akibat terlalu banyak tindik

terlalu banyak masalah dalam gambar ni

terlalu banyak berolahraga bisa jadi buruk bagi jantung

dihalau dari lapangan terbang dubai kerana terlalu bany..

dihalau dari lapangan terbang dubai kerana terlalu bany..

kita gagal mendidik diri istiqomah kerana terlalu banya..

hidup ini terlalu singkat kan

terlalu seronok berjumpa tuannya semula seekor anjing p..

srk saya tak sambut raya kerana terlalu sibuk

sukalah seadanya dan bencilah seadanya jangan terlalu s..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 336
Widget Aktif : 3,910
Banner Aktif : 6,461

Domain Dibenarkan: 10,371
Jumlah Artikel : 808,221
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • identiti apek tua berdompet buruk ini akhir..
  • video detik cemas pelakon malaysia dirompak
  • budak lelaki 13 tahun jalin hubungan dengan..
  • jom lihat muzium kapal terbang di russia
  • mb langat 2 dipajak kepada air selangor bil..
  • manusia specis ini pun ada islam atau bukan..
  • terkini kecoh protes keluar dewan di muktam..
  • cabaran 30 hari hari 16 siapa bagaimana say..
  • important tips for a great overseas vacatio..
  • panduan membuat e book 2 e book percuma lag..
  • exam menghampiri superbike juga yang dikeja..
  • bewokk hidup dok akan bertukor menjadi boye..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • kembali menjadi burung pipit

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • saj23.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)