IKAN LAGA BERTELUR unknown hits  

IKAN LAGA BERTELUR

salam jumaat semua semalam merupakan hari yang best bagi saya ecewah apa yang best sangat tu ye sebenarnye semalam ikan laga saya SERI MUKA bertelur buat kali pertamanya hulahoi saya teruja giler tengok telur ikan laga banyak sangat woo se

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 340
Widget Aktif : 3,945
Banner Aktif : 6,806

Domain Dibenarkan: 10,751
Jumlah Artikel : 924,851
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • sungai mistik tiada dasar dijumpai di filip..
  • semasa saya menyetubuhi isteri isteri saya ..
  • tauke jambu nafi beliau dalam gambar berciu..
  • festive celebration promotion revving with ..
  • perjalanan selepas padang besar
  • rahsia personaliti huruf pada pangkal
  • ustazah jadian kenapa ada yang meroyan
  • peminat singapura yakin harimau malaya akan..
  • pahang kecewa namun akur
  • kenali 14 tanda anak anda kena buli di seko..
  • perjalanan ini terlalu jauh
  • cinta jarak jauh penguin magellan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • kisah nabi ismail a s
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • supermummy - miza harun
  • hati itu umpama gelas
  • tips balik kampung dengan selamat
  • kahwin muda girls only
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • manjungcorner.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)