IKAN LAGA BERTELUR unknown hits  

IKAN LAGA BERTELUR

salam jumaat semua semalam merupakan hari yang best bagi saya ecewah apa yang best sangat tu ye sebenarnye semalam ikan laga saya SERI MUKA bertelur buat kali pertamanya hulahoi saya teruja giler tengok telur ikan laga banyak sangat woo se

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 386
Widget Aktif : 3,873
Banner Aktif : 6,788

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 914,092
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • screenshot inspektor buat laporan polis sel..
  • pejabat baru neelofa yang serba mewah
  • cctv rakam jenazah timbalan naib cancelor u..
  • bangsat doktor siall mengambil kesempatan a..
  • tip elak perut buncit
  • gempar inspektor melayu buat laporan polis ..
  • artis malaysia mengamuk gara gara iphone 6 ..
  • berus serbaguna diperbuat dari bulu babi
  • stephen collin s celeb lawyer mark vincent ..
  • ahmad maslan bodoh catatan wikipedia
  • pakaian yana samsudin tak cukup kain dibawa..
  • sapa nak duit mai baca ni

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kahwin muda girls only
  • di tubir bibir mataku
  • diari sedih seekor kucing
  • jenis jenis jerawat
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita semalam hot spring kah
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)