KAWAN BLOGGERKU KENA DEMAM CAMPAK PETUA UTK HILANGKAN PARUT unknown hits  

KAWAN BLOGGERKU KENA DEMAM CAMPAK PETUA UTK HILANGKAN PARUT

Buat pengetahuan korang ada rakan blogger kita tak sihat sebab kena demam campak sian dorang ye dah besor2 kena demam campak yg jadi prblm nya bab parut la kan kalau kena time kanak2 kan best takder la sgt lekat parut saya kena demam campak ni masa d

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 186
Widget Aktif : 3,851
Banner Aktif : 6,899

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 961,999
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • tahukah anda 6 nama bayi yang perlu dielakk..
  • zizan razak tampil perjelas isu hubungannya..
  • menarik foto lawak giler 715
  • gambar eksklusif rumah nabi muhammad saw da..
  • inilah dia wanita paling cantik di china 8 ..
  • isu hamleys tudung rosyam nor cetus amarah ..
  • 10 wanita yang di rindui oleh syurga
  • gambar inilah akibatnya jika biarkan anak b..
  • kejahatan isis terhadap mujahidin dan kaum ..
  • interpol keluar waran tangkap yusuf al qara..
  • first giveaway by kamamimi
  • hukum menyusu anak lebih 2 tahun

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • super duper cute
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kangkung dan risikonya
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • hati hati laman web hina islam
  • monolog rasa
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • tanda tanda kanser payudara
  • cerita semalam hot spring kah

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)