15 SEKSAAN DI DUNIA AMP AKHIRAT JIKA TINGGAL SOLAT unknown hits  

15 SEKSAAN DI DUNIA AMP AKHIRAT JIKA TINGGAL SOLAT

RASULULLAH SAW bersabda yang bermaksud Sesiapa meninggalkan solat dengan sengaja maka sesungguhnya dia kafir yang nyata Berdasarkan hadis ini sebahagian ulama berfatwa tidak wajib menye mbahyangkan jenazah seseorang yang meninggal dan mengaku Islam

Teruskan Membaca..



wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

hidup di dunia hanya sementara dan akhirat adalah tempa..

emergency couple tak tinggal solat punya

19 gambar ngeri inilah hukuman paling ngeri dan kejam d..

bumi akan berputar jika umat islam berhenti solat

waktu solat malaysia 15 03 2015

15 6 17 pengantin tinggal bakal suami bodoh matematik

iklan blog murah tinggal 5 hari lagi

bengap betul pengantin lelaki ni kan dah kena tinggal

kitalawan guan eng minta adun jangan tinggal kawasan

empat beranak serta tiga ipar tinggal sehelai sepinggan..

10 tahun tinggal di dalam gua apa yang lelaki ini lakuk..

gambar gambar inilah gaya hidup orang china yang tingga..

hanya tinggal kenangan

kisah sedih seorang duda kahwini sang kekasih yang divo..

benjy tak mampu bayar wang jaminan hanya tinggal di pon..

benjy tak mampu bayar wang jaminan hanya tinggal di pon..

benjy tak kerja tinggal di pondok pengawal

benjy tak mampu bayar wang jaminan tinggal di pondok pe..

benjy tak mampu bayar wang jaminan hanya tinggal di pon..

3 gambar anak kecil di tinggal sendirian dalam kereta




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 485
Widget Aktif : 3,989
Banner Aktif : 7,148

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,139
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • 5 foto perubahan imej terkini nora danish p..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • taman di dalam shoping mall
  • tips nak jadi hotstufff
  • emak abah opah dan atuk
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • monolog rasa
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)